2023 yılında PS4 veya Xbox alınır mı?

Bu nasıldır hocam? 10.000 TL. Ve bu konsollarda farklı sistem söz konusu değil di mi? Yani Xbox Series S her yerde aynı sistemde herhalde? Pek bilgim yok kusura bakmayın.

Evet, laptop var ama iyi değil yani yok gibi sayın. Tam da Xbox Series S düşünüyordum ama aklıma bir soru takılmıştı. Şu nişan alma, etrafa bakma falan sorun olur mu diye? Gerçekten o kadar zevksiz mi oluyor?
Bende ortalama bir PC ve Series S var fakat konsolda daha çok vakit geçiriyorum. FPS oyunları oynanmaz diyen arkadaşlar çoğunlukla konsolda oyun deneyimlememiş arkadaşlar oluyor. Çünkü oyun içinde aim yardımı falan var. Zaten cross-play özelliğini aktif etmediğiniz sürece konsol oyuncuları ile eşleşiyorsunuz. Yani kontrolcüye alışılması o kadar zor değil.
Her ilan aynı. Farklı bir şey satılmıyor. Sadece ithalat ve Microsoft garantisi farklılık gösterir.

Hocam laptop almam lazım masaüstü alamıyorum. Laptop için de sağlam bir sistem en az 20.000. Yani konsol almayayım mı şimdi? Ve neden herkes ilk PC diyor? Konsol alsam olmaz mı?

Peki attığım link iyi midir?

10 bin liraya değmez dememin sebebi hocam eski donanım ve düşük depolama kullanması. PS4 de 500 GB fakat o bile 1TB seçeneğine sahipti ve 10 yıllık bir konsol. 10 yıl önce 50 GB üstü oyun bile çok azdı.

Kırılma olayı nasıl oluyor hocam? Kırılan oyunları nereden yüklüyoruz? Ve ben PS alsam PS 4 alırım. PS 5 pahalı gelir bana. PS 4 zaten kırılmadı mı?

Hocam laptop almam lazım masaüstü alamıyorum. Laptop için de sağlam bir sistem en az 20.000. Yani konsol almayayım mı şimdi? Ve neden herkes ilk PC diyor? Konsol alsam olmaz mı?
PC üzerinde her işi yapma kolaylığınız ve oyunlarda grafik ayarına sahip olduğunuz için öneriliyor fakat bir sebebi de forumun çoğunun konsol yerine PC sahibi olması.

Peki attığım link iyi midir?
İthalat garantili bir ürün hocam. Şuan fiyat ortalamasını bilmiyorum fakat bulabiliyorsanız Microsoft garantili bulun.

10 bin liraya değmez dememin sebebi hocam eski donanım ve düşük depolama kullanması. PS4 de 500 GB fakat o bile 1TB seçeneğine sahipti ve 10 yıllık bir konsol. 10 yıl önce 50 GB üstü oyun bile çok azdı.
Eski donanım derken? Depolama sıkıntı değil benim için ama eski donanım nasıl oluyor anlamadım?

Hocam microsoft garantisi ne kadar önemli ithalatçı garantisi olsa ithalatçı bana sıkıntı çıkarır mı? Çünkü Microsoft garantili en az 3-4 bin daha pahalı.

Hocam Series S varsa bilirsiniz belki. Şu laptopa bağlama olayı nasıl oluyor? Önceki mesajımda bahsetmiştim kopyalayayım isterseniz.
Evet, laptop var ama iyi değil yani yok gibi sayın. Tam da Xbox Series S düşünüyordum ama aklıma bir soru takılmıştı. Şu nişan alma, etrafa bakma falan sorun olur mu diye? Gerçekten o kadar zevksiz mi oluyor? Bir de Youtube'den Xbox Series S kullanan birinden gördüm. Oyunları laptopa bağlama mevzusu. Bunu yapsam bir sıkıntı çıkar mı, yani laptopun ekran hz'si falan veya sistemi fps'yi etkiler mi? Eğer etkiliyorsa laptopumun linkini bırakabilirim. Ne kadar etkiliyor diye? Bir de laptopa bağlanan oyunları, yani bunu destekleyen oyunları nereden görebilirim?

Hocam microsoft garantisi ne kadar önemli ithalatçı garantisi olsa ithalatçı bana sıkıntı çıkarır mı? Çünkü Microsoft garantili en az 3-4 bin daha pahalı.
Microsoft garantisi ile direk üreticiden servis güvencesi alırsınız. İthalatçılar nasıldır bilemem.

Satıcı hakkında bir fikrim yok ama şöyle bir ilan var.

Laptops bağlama olayını pek bilmiyorum. Xcloud olayından falan mı bahsediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…