2023 yılında PS4 veya Xbox alınır mı?

Kardeşlik yapabilirsiniz.

Hocam tanıdıklarımdan hiç konsolu olan yok.

Arkadaşlar merhaba. Oyun oynamak için bir şey almak istiyorum. Pek bir bilgim yok, sıfırdan bilgilendirirseniz sevinirim. Yeni çıkacak oyunları oynama gibi bir şartım yok. PS 4 alınır mı? Alınırsa PS4 Slim, PS4 fat, PS4 Pro ve başka herhangi bir çeşidi varsa hangisi alınmalı ve farkları neler? PS 5 almak gibi bir şansım yok, o yüzden PS 5 alın yazmazsanız güzel olur. Ya da Xbox diyenler var. Xbox alınır mı? Eğer alınırsa hangi türü alınır? Ve PS'den farkı nedir? Bütçe olarak 15.000 üstüne çıkmazsa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (konsollar hakkında pek bilgim yok, kusura bakmayın.)
Özel oyunlar ve Türkçe dil senin için önemliyse PS gir. Xbox'ta dil sorunundan dolayı RDR Far Cry falan oynayamıyorum.

Kardeşlik yapabilirsiniz.

Hocam ben bu fiyatlardan sonra bizi kardeşliğin de kurtaracağını sanmıyorum. Konsolumuz var oynayamıyoruz resmen :D Çip taktırma dönemine geri döneceğiz gibi gitgide.

O fiyata ikinci el Xbox Series X alabilirsiniz. Avrupa'dan getirilmiş sıfır ürün satanlar da var. Öyle alırsanız Türkiye'de de geçerli garantisi oluyor.
Hocam Xbox Series S nasıldır? Xbox Series X'le ne farkı vardır?

Özel oyunlar ve Türkçe dil senin için önemliyse PS gir. Xbox'ta dil sorunundan dolayı RDR Far Cry falan oynayamıyorum.
Yama falan kurulamıyor mu ya? O çok saçma bir şeymiş çözümü yok mu hiç?

Hocam ben bu fiyatlardan sonra bizi kardeşliğin de kurtaracağını sanmıyorum. Konsolumuz var oynayamıyoruz resmen :D Çip taktırma dönemine geri döneceğiz gibi gitgide.
Buna katılıyorum. 😀 Valla yine 400-500 TL'ye oyun çıkınca kurtarır anca. 🤣
Daha düşük donanımlı hali fakat yeni nesil. Bundan dolayı PS4'e göre daha avantajlı.

Konsolların hiçbirine kurulmaz. PS'da özel oyunlar Türkçe geldiği için öyle demiş arkadaş.

Series S hocam One X ve PS4 Pro gücünde fakat ince kasalı ve daha güncel bir konsoldur. 15 bin bütçeye hayatta alınmamalı. PS5 almanız kesinlikle öneririm. Ayrıca fiyat konularına üzülmeyin. Kırılma devri yakın bu konsolun :D PS5 Pro'yu bekliyorum ben PS4 Fatim var 7 yıllık.

Bilgisayarın yok ise bilgisayara öncelik ver. Yaklaşık bir ay önce Kardeşime Xbox Series S aldım. Aynı zamanda kendi PC'im var. Emin ol oyunculuk fazla zevksiz ve zor Konsollarda. Ama Bütçen Pc almaya yetmiyor ise Konsol da kötü değildir. Xbox olmasını öneririm.
Evet, laptop var ama iyi değil yani yok gibi sayın. Tam da Xbox Series S düşünüyordum ama aklıma bir soru takılmıştı. Şu nişan alma, etrafa bakma falan sorun olur mu diye? Gerçekten o kadar zevksiz mi oluyor? Bir de Youtube'den Xbox Series S kullanan birinden gördüm. Oyunları laptopa bağlama mevzusu. Bunu yapsam bir sıkıntı çıkar mı, yani laptopun ekran hz'si falan veya sistemi fps'yi etkiler mi? Eğer etkiliyorsa laptopumun linkini bırakabilirim. Ne kadar etkiliyor diye? Bir de laptopa bağlanan oyunları, yani bunu destekleyen oyunları nereden görebilirim?

Evet, laptop var ama iyi değil yani yok gibi sayın. Tam da Xbox Series S düşünüyordum ama aklıma bir soru takılmıştı. Şu nişan alma, etrafa bakma falan sorun olur mu diye? Gerçekten o kadar zevksiz mi oluyor? Bir de YouTube'dan Xbox Series S kullanan birinden gördüm. Oyunları laptopa bağlama mevzusu. Bunu yapsam bir sıkıntı çıkar mı, yani laptopun ekran Hz'si falan veya sistemi FPS'yi etkiler mi? Eğer etkiliyorsa laptopumun linkini bırakabilirim. Ne kadar etkiliyor diye? Bir de laptopa bağlanan oyunları, yani bunu destekleyen oyunları nereden görebilirim?

Hocam ben de Masaüstü mü PS5 mi ikilemimdeydim fakat 3,5 yıllık 1660 Ti laptopum ve 7 yıllık PS4'üm olunca PS5 alıp sonra PC alacağım gibi geldi. PC'niz yoksa kesinlikle PC alın. 15 bine PC toplanabilir fakat 20-25 bin yapsanız iyi olur bütçeyi. Series S kötü konsol olma sebebi 30-60 FPS 1080'de anca vermesi ve 500 GB olması gibi sıralanabilir. Ayrıca Series S 300 dolar ve PS5 ise 400 dolar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı