O zaman sıfır Series S alabilirsiniz.Ve 2. ele çok güvenmiyorum yani riske atmak istemiyorum.
O zaman sıfır Series S alabilirsiniz.Ve 2. ele çok güvenmiyorum yani riske atmak istemiyorum.
Hocam tanıdıklarımdan hiç konsolu olan yok.Kardeşlik yapabilirsiniz.
Rehber: XBOX ve PS konsollarında kardeşlik mevzusunu anlamak
Merhabalar, PS ve Xbox konsollarında kardeşliğin nasıl yapıldığını ve aklınızda olan soruları cevaplamaya çalışacağım. Öncelikle bu iki konsolda da bu yöntemler farklı işliyor fakat ikisinin de amacı aynı. İlk önce akla takılan birkaç soruları yanıtlamak istiyorum. 1.Soru: Kardeşlikle oyun...www.technopat.net
Özel oyunlar ve Türkçe dil senin için önemliyse PS gir. Xbox'ta dil sorunundan dolayı RDR Far Cry falan oynayamıyorum.Arkadaşlar merhaba. Oyun oynamak için bir şey almak istiyorum. Pek bir bilgim yok, sıfırdan bilgilendirirseniz sevinirim. Yeni çıkacak oyunları oynama gibi bir şartım yok. PS 4 alınır mı? Alınırsa PS4 Slim, PS4 fat, PS4 Pro ve başka herhangi bir çeşidi varsa hangisi alınmalı ve farkları neler? PS 5 almak gibi bir şansım yok, o yüzden PS 5 alın yazmazsanız güzel olur. Ya da Xbox diyenler var. Xbox alınır mı? Eğer alınırsa hangi türü alınır? Ve PS'den farkı nedir? Bütçe olarak 15.000 üstüne çıkmazsa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (konsollar hakkında pek bilgim yok, kusura bakmayın.)
Kardeşlik yapabilirsiniz.
Rehber: XBOX ve PS konsollarında kardeşlik mevzusunu anlamak
Merhabalar, PS ve Xbox konsollarında kardeşliğin nasıl yapıldığını ve aklınızda olan soruları cevaplamaya çalışacağım. Öncelikle bu iki konsolda da bu yöntemler farklı işliyor fakat ikisinin de amacı aynı. İlk önce akla takılan birkaç soruları yanıtlamak istiyorum. 1.Soru: Kardeşlikle oyun...www.technopat.net
Hocam Xbox Series S nasıldır? Xbox Series X'le ne farkı vardır?O fiyata ikinci el Xbox Series X alabilirsiniz. Avrupa'dan getirilmiş sıfır ürün satanlar da var. Öyle alırsanız Türkiye'de de geçerli garantisi oluyor.
Yama falan kurulamıyor mu ya? O çok saçma bir şeymiş çözümü yok mu hiç?Özel oyunlar ve Türkçe dil senin için önemliyse PS gir. Xbox'ta dil sorunundan dolayı RDR Far Cry falan oynayamıyorum.
Buna katılıyorum.Hocam ben bu fiyatlardan sonra bizi kardeşliğin de kurtaracağını sanmıyorum. Konsolumuz var oynayamıyoruz resmenÇip taktırma dönemine geri döneceğiz gibi gitgide.
Daha düşük donanımlı hali fakat yeni nesil. Bundan dolayı PS4'e göre daha avantajlı.Hocam Xbox Series S nasıldır? Xbox Series X'le ne farkı vardır?
Konsolların hiçbirine kurulmaz. PS'da özel oyunlar Türkçe geldiği için öyle demiş arkadaş.Hocam Xbox Series S nasıldır? Xbox Series X'le ne farkı vardır?
Yama falan kurulamıyor mu ya? O çok saçma bir şeymiş çözümü yok mu hiç?
Yok hocam. Çok sıkıntı yaşıyorum. FIFA hariç pek girmiyorum ara ara Fall Guys.Hocam Xbox Series S nasıldır? Xbox Series X'le ne farkı vardır?
Hocam Xbox Series S nasıldır? Xbox Series X'le ne farkı vardır?
Evet, laptop var ama iyi değil yani yok gibi sayın. Tam da Xbox Series S düşünüyordum ama aklıma bir soru takılmıştı. Şu nişan alma, etrafa bakma falan sorun olur mu diye? Gerçekten o kadar zevksiz mi oluyor? Bir de Youtube'den Xbox Series S kullanan birinden gördüm. Oyunları laptopa bağlama mevzusu. Bunu yapsam bir sıkıntı çıkar mı, yani laptopun ekran hz'si falan veya sistemi fps'yi etkiler mi? Eğer etkiliyorsa laptopumun linkini bırakabilirim. Ne kadar etkiliyor diye? Bir de laptopa bağlanan oyunları, yani bunu destekleyen oyunları nereden görebilirim?Bilgisayarın yok ise bilgisayara öncelik ver. Yaklaşık bir ay önce Kardeşime Xbox Series S aldım. Aynı zamanda kendi PC'im var. Emin ol oyunculuk fazla zevksiz ve zor Konsollarda. Ama Bütçen Pc almaya yetmiyor ise Konsol da kötü değildir. Xbox olmasını öneririm.
Evet, laptop var ama iyi değil yani yok gibi sayın. Tam da Xbox Series S düşünüyordum ama aklıma bir soru takılmıştı. Şu nişan alma, etrafa bakma falan sorun olur mu diye? Gerçekten o kadar zevksiz mi oluyor? Bir de YouTube'dan Xbox Series S kullanan birinden gördüm. Oyunları laptopa bağlama mevzusu. Bunu yapsam bir sıkıntı çıkar mı, yani laptopun ekran Hz'si falan veya sistemi FPS'yi etkiler mi? Eğer etkiliyorsa laptopumun linkini bırakabilirim. Ne kadar etkiliyor diye? Bir de laptopa bağlanan oyunları, yani bunu destekleyen oyunları nereden görebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.