Ahmsef
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Hocam Microsoft garantisi ne kadar önemli ithalatçı garantisi olsa ithalatçı bana sıkıntı çıkarır mı? Çünkü Microsoft garantili en az 3-4 bin daha pahalı.
Hocam Series S varsabilirsiniz belki. Şu laptopa bağlama olayı nasıl oluyor? Önceki mesajımda bahsetmiştim kopyalayayım isterseniz.
Evet, laptop var ama iyi değil yani yok gibi sayın. Tam da Xbox Series S düşünüyordum ama aklıma bir soru takılmıştı. Şu nişan alma, etrafa bakma falan sorun olur mu diye? Gerçekten o kadar zevksiz mi oluyor? Bir de YouTube'dan Xbox Series S kullanan birinden gördüm. Oyunları laptopa bağlama mevzusu. Bunu yapsam bir sıkıntı çıkar mı, yani laptopun ekran Hz'si falan veya sistemi FPS'yi etkiler mi? Eğer etkiliyorsa laptopumun linkini bırakabilirim. Ne kadar etkiliyor diye? Bir de laptopa bağlanan oyunları, yani bunu destekleyen oyunları nereden görebilirim?
Birincisi laptoplar HDMI girişini aktarmak için kullanabilirsiniz. "Yansıtmak" için değil. Bu yüzden televizyonda oynayacaksınız fakat Series S önermiyorum bu bütçede. Pişman olmayabilirsiniz belki 1-2 yıl boyunca fakat 3.-4. yıllarınızda biraz pişman eder gibi sizi bu konsol. Eski donanım dediğim şey 8. Nesile benzer performans vermesi.