2023 yılında S20FE alınır mı?

Bütçe
10000-12500TL
A54 bile 30 FPS veriyor🤣

Ben memnunum ısınması da stabil ve sabit 60FPS alıyorum.
A34 akıcı ayarlarda 60 fps diğer ayarlarda 45 alıyor ama S20FE galiba her grafikte 60fps verebiliyor.

Peki arkadaşlar bu telefon beni 4 sene götürür mü?

@yus4ff daha dün S20FE 8/256 modelini aldım ve telefonun bataryası fena değil ama 60Hz kullanıyorum yani kamera odaklı fiyatına göre en mantıklı telefon güncelleme benim için o kadar önemli değil bence iyi ama oyun odaklı bir telefon alacaksan Realme gibi telefonlara bak derim ama S20FE de iyidir oyun performansı olarak genel olarak iyi ama çok iyi battarya performansı çok iyi olsun diyorsan Xiaomi bak derim.

@yus4ff daha dün S20FE 8/256 modelini aldım ve telefonun bataryası fena değil ama 60Hz kullanıyorum yani kamera odaklı fiyatına göre en mantıklı telefon güncelleme benim için o kadar önemli değil bence iyi ama oyun odaklı bir telefon alacaksan Realme gibi telefonlara bak derim ama S20FE de iyidir oyun performansı olarak genel olarak iyi ama çok iyi battarya performansı çok iyi olsun diyorsan Xiaomi bak derim.
Yok benim baktığım modeller belli A34 ve S20FE arasındayım 3-4 sene kullanacağım günlük 1,5 saat oyun oynarım onun haricinde okuldayım zaten 1-2 saatte YouTubeda takılırım batarya bana yeter gibi geliyor.3-4 sene içindede güncelleme almadan kullansam bi sorun olmaz diye düşünüyorum benim şuanki telefon 2015 A5 bile İnstagram,Pubg kaldırıyorsa rahat bir şekilde sürümü yetiyorsa S20FE de de sorun olmaz galiba.Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı