S20FE 2023 yılında alınır mı?

Oyun performansında nasıl acaba?
S20 FE bir oyun cihazi degil, bu sebeple oyun oynayacaksan kilif varsa kilifi cikarmalisin, ekran parlakligini %50-60 seviyelerine dusurmelisin. Eger bu tur onlemler alirsan her oyunu rahatca oynarsin.

Oyun performansında nasıl acaba?

Ben temmuz sıcağında Max 44 dereceyi gördüm FPS kaybı yaşamadım MLBB'de

S20 FE bir oyun cihazi degil, bu sebeple oyun oynayacaksan kilif varsa kilifi cikarmalisin, ekran parlakligini %50-60 seviyelerine dusurmelisin. Eger bu tur onlemler alirsan her oyunu rahatça oynarsin.

Oynadığı oyuna bağlı aslında MLBB'de RAM'in %24'ünü işlemcinin %9-%11'ini kullanıyırdu

"2024 yılında alınır mı?" şeklinde soruyu düzeltirsek daha doğru olur.
Cevap: Alınmaz.
2'dir bu S20 FE gömme mesajlarına denk geliyorum. Ancak ortaya bir kanıt sunmaktan acizsin galiba?

2'dir bu S20 FE gömme mesajlarına denk geliyorum. Ancak ortaya bir kanıt sunmaktan acizsin galiba?

Güncelleme desteği bitti der kanıt olarak(çünkü başka bir eksi yönü yok) sanki güncelleme desteği ömrü belirliyor(Dünde bana sen kullanıyırsun diye en iyisi olmak zorunda değil yazdı bende fiyatı bandında S20 FE'den güncelleme desteği dışında iyi bir telefon söyle dedim cevap yok) (Hâlâ kanıt yok)

S7 S8 serisi bile kullandırtıyor günümüzde

Ya S10 2.el alan bile var

S20 FE'nin güncellemesine diyor da önerdiği telefonların da S20 FE'den çok bir geri kalan yanı yok

Son düzenleme:
Şu an baktığım model S20FE. Oyun ve sosyal medya için kullanacağım. Oyun dediğim yani sadece FIFA Mobile. S20FE alınır mı? Beni kaç sene götürür?
Oyun için Poco F4 alabilirsin. Bütçe artırılabilirse Realme GT 2 de gayet tatmin edecektir. İçinde soğutma sistemi bulunmayan ve yüksek hızlı şarjı desteklemeyen cihaz almanızı önermiyorum. Ayrıca ekran parlaklığı, hdr10+ desteği oyun ve içerik izlemek için önemli detaylar.

Oyun için Poco F4 alabilirsin. Bütçe artırılabilirse Realme GT 2 de gayet tatmin edecektir. İçinde soğutma sistemi bulunmayan ve yüksek hızlı şarjı desteklemeyen cihaz almanızı önermiyorum. Ayrıca ekran parlaklığı, HDR10+ desteği oyun ve içerik izlemek için önemli detaylar.

Oyun için alınmaz oyun telefonu değil zaten ama GT 2'de alınmaz ısındığında SD 865'e denk ya da daha düşük performans veriyor soğutma sistemi var dersin eksiğini kapatırsın ama verimlilik SD 865 daha verimli (en verimli işlemcilerden SD 8 gen 3 ve SD 865) 65W hızlı şarj var dersin ama çok sık şarj edersen bataryanın ömrü azalır
POCO desek alınabilir bence ama Xiaomi 😑

SD 865 2.84GHz SD 870 2, 2GHz şu frekans ne işe yarıyor acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı