Koyar hem de nasıl koyat bu dış borç miktarıyla.
Dış borç her ülke de var: Dış borç fazlalığı ve ülkenin gelişmişliği doğru orantılı.
@Ruh Adam Dış borca göre ülkeler listesi - Vikipedi al Amerika ilk sırada buna bakılırsa Amerika da çıkmamalı.
Koyar hem de nasıl koyat bu dış borç miktarıyla.
Amerika kişi başına düşen milli geliri en fazla olan ülke değil. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Doğrusu Lüksemburg'tur.Amerika dünyanın kişi başına düşen milli geliri en fazla olan ülkesi. İşsizlik amerikanın ekonomik politikası olan liberalizm yüzünden.
Eki Görüntüle 874601
Ülkede bir ton sorun varken aya gitmek için para harcanması bana hiç mantıklı gelmiyor.
Dostum afedersin fakat sayfalar fazla olunca karıştırdın sanırım, soru "2023 yılında uzaya çıkabilir miyiz" biz ya destek olacaz ya da köstek bunda bir sakınca yok. Ve tuttuğum bir parti yok, olaylara bireysel yaklaşıyorum.Sevindim, en azından çoğu arkadaşımız "açız aç, ne uzayı" gibi ithamlarda bulunmamış. İnternette gördükçe sinir oluyorum.
Buradaki hocalarımın çok büyük bir kısmının ise köstek olmak yerine destek olması aşırı mutlu etti.
Düzenleme: 10. sayfadan sonra köstek olanlar gelmiş, üzüldüm. Desteklemiyorsan destekleme, burada köstek olmaya gerek yok. Hepimiz burada biliyoruz 2023 tarihinin ne kadar imkansıza yakın olduğunu ama köstek olup yolu daha tıkamak varken destek olup yolu açmaya çalışıyoruz.
Bunu siyasi anlamda yatırım olarak görüyorsanız da sorun yok, siz yinede tuttuğunuz partiye oyunuzu verin eğer mantıklı hareket eden bir parti ise ve yönetime geçerse projeyi devam ettirir, sırf başka bir parti yaptı diyede köstek olmaya gerek yok.
Zaten onlara bir şey demiyorum. 2023 yılında çıkmayı bende mümkün görmüyorum lakin bunu adam gibi; "Destekliyoruz lakin 2023 yılı hayalden ibaret.", "Bana çok gerçekçi gelmedi." şeklinde görüş belirtmek gerekir, bu şekilde değil: "Açız ulan aç! nasıl çıkalım? Oğlum, daha ekmek alamıyoruz, Aya'mı çıkacağız. Bizim Uzayda ne işimiz var kardeşim."Dostum afedersin fakat sayfalar fazla olunca karıştırdın sanırım, soru "2023 yılında uzaya çıkabilir miyiz" biz ya destek olacaz ya da köstek bunda bir sakınca yok.
Arkadaşlar benim şahsi düşüncem. Çıkamayız 2 yılda hadi 3 diyelim ama bunun üssü var, deneme uçuşları var, roketi yapmak var... Sizce çıkabilir miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.