2023 yılında Windows 11'e geçilir mi?

623415

Picopat
RAM
Dual Channel Neo Forza 8GB DDR3 1600MHZ RAM
SSD veya HDD modeli
512GB LONGLİNE SSD
Ekran kartı
AFOX RX550 4GB EKRAN KARTI
Anakart
İNTEL H61 ANAKART
İşlemci
İNTEL CORE İ7 3770 3.40GHZ İŞLEMCİ
Ben Windows 11'e geçmek istiyorum. 2023 yılında geçmek mantıklı mı yoksa Windows 10'dan destek çekilene kadar kullanmak daha mı kantıklı?

Benim bilgisayar Windows 11 desteklemiyor bir şekilde yüklersem güncelleme alır mıyım?

Windows 11'in oyun performansı nasıl?

Windows 11'e geçersem dijital lisansım kaybolur mu?

Ben Windows 11'e geçmek istiyorum. 2023 yılında geçmek mantıklı mı yoksa Windows 10'dan destek çekilene kadar kullanmak daha mı kantıklı?

Benim bilgisayar Windows 11 desteklemiyor bir şekilde yüklersem güncelleme alır mıyım?

1. Soru: Farketmez. İki işletim sistemi de birbirine çok benzemekte. Ama yine de Windows 11 hala sorunlu bir işletim sistemi.
2. Soru: Evet.
3. Soru: Windows 10'dan biraz daha iyi.
4. Soru: Hayır.

Henüz çok mantıklı olmadığını düşünüyorum.

Desteklememesi eğer sistem yetersizliğinden dolayıysa(TPM hatası veriyordu bende bir ara mesela) zorla geçirmeniz kasmalara neden olabilir diye tahmin ediyorum.

Oyun performansı genelde övülse de bazı programlar(özellikle eski tipler) Windows 11 de sorun çıkarabiliyor. Bu yüzden geri Windows 10'a geçen çok var örnek olarak Steam verilerine de bakabilirsiniz.

Hayır kaybolmaz.

Windows 11 gayet güzel 10'dan daha iyi. Çıktığından beri kullanırım, memnunum.
Düşük sistemlerde geçilmesini önermiyorum zira düşük sistemli kullanıcılar Windows 11 şöyle kötü böyle kötü diye konu açıp duruyorlar heryerde kasma vs yarattığı için buda 11 kötümüdür diye sorulara yol açılıyor ki alakası bile olmayan bir durum.

Windows 11 gayet güzel 10'dan daha iyi. Çıktığından beri kullanırım, memnunum.
Düşük sistemlerde geçilmesini önermiyorum zira düşük sistemli kullanıcılar Windows 11 şöyle kötü böyle kötü diye konu açıp duruyorlar heryerde kasma vs yarattığı için buda 11 kötümüdür diye sorulara yol açılıyor ki alakası bile olmayan bir durum.
Düşük sistem ile alakası yok. Animasyonları bile yeterli geçmemek için. Tasarımsal olarak hantallık var işletim sisteminde. Sağ tık yapmak bile yavaş hissettiriyor. Ben tavsiye etmiyorum geçilmesini ki hala yeni gelen güncellemeler ile yeni buglar türüyor.

Düşük sistem ile alakası yok. Animasyonları bile yeterli geçmemek için. Tasarımsal olarak hantallık var işletim sisteminde. Sağ tık yapmak bile yavaş hissettiriyor. Ben tavsiye etmiyorum geçilmesini ki hala yeni gelen güncellemeler ile yeni buglar türüyor.
Zevkler renkler. 10 da kullandım, 11 kullanıyorum ben daha çok sevdim ve daha hızlı geliyor bana özellikle saçma sapan sorun yaşadığım kısımlar 11 de yok.

Yani geçilmesi için daha erken bir işletim sistemi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı