2023 yılında yurt dışı iPhone alınır mı?

Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
19
Merhaba arkadaşlar, ben ilk kez iPhone'a geçmek isteyen bir Android kullanıcısıyım. Bana iPhone yerine başka bir Android telefon önermeyin. Kararlıyım, iPhone alacağım. Açıkçası ben iPhone 11 almayı düşünüyorum şu anda fakat sıfırları 17 bin TL. İkinci el piyasası da yine 10-12 bin TL arası ve pek de iyi durumda olmayan telefonlar açıkçası ve benim bütçem de kısıtlı, çok para dökmek istemiyorum telefona. Geleceğim için dövize yatırım yapmak istiyorum. Dolayısıyla ucuza temiz bir yurt dışı iPhone 11 alsam, zaten 8 ay kullanabiliyormuşum her yıl, son 4 ay da eSIM mi ne takılıyormuş ve telefon tekrar 4 ay kullanıma açılıyormuş. Diyorum ki ben böyle bir telefon alsam bu yılın sonuna kadar bir denesem, 2024'ün başında da satsam satabilir miyim, yoksa telefon elimde mi kalır ne olur ne biter bilemiyorum, o yüzden fikrinizi almak istedim. Sizce böyle bir işe kalkışayım mı?
 
Kayıt yaptırmadan almaya değmez. Kayıtsız telefonu da alacak insan pek yok 11 gibi düşük modeli. Saçma bir hareket olur.
telefoncular kaç para verir sizce yurtdışı iphone 11 e ? Almayı düşündüğüm telefon 7 bin TL , telefoncuya 5 bin liraya satabilsem bin iki bin lira zarara girmek pek koymaz bana, telefoncu 5 bin lira verir mi ki ? Telefon tertemiz gözüküyor kırmızı kasa 128 gb iphone 11
 
Peki yurtdışına çıkmış olsak Türkiye'den alıp kayıt yaptırmak mantıklı olur mu ?
 
Peki yurt dışına çıkmış olsak Türkiye'den alıp kayıt yaptırmak mantıklı olur mu?

iPhone 14 Pro Max'de oluyor. Çoğu kişi kayıtsız alıp yok Kıbrıs vb yakın yerlere sabahtan gir çık yapıp kaydediyor. Sizin bir de giriş çıkışınız var. Sarı site ile kendi sistesinden kıyaslayabilirsiniz. Diğer modelleri kıyas yapmak lazım. Matematik kimsenin inkar edemeyeceği gerçek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı