2023 yılının berbat oyunları

Bu kanıya nereden vardın merak ediyorum? Ben 14 yıldır oyun oynuyorum ve senin İngilizcenin yetemeyeceği kaynaklardan incelemeler okuyorum.

İngilizcemin yetmeyeceği derken? Benim İngilizce seviyemi tam olarak nereden biliyorsun? Ben kitapları dahil İngilizce olarak alıp okuyorum. Söyler misin tam olarak nereden anladın İngilizce seviye mi? Makale okumakla olmuyor o işler açıp oynaman gerek en kötüler listesini yapacaksan. Ver Steam hesabını görelim oynamışmışısın bu yazdıklarını.

İngilizcemin yetmeyeceği derken? Benim İngilizce seviyemi tam olarak nereden biliyorsun? Makale okumakla olmuyor o işler açıp oynaman gerek en kötüler listesini yapacaksan. Ver Steam hesabını görelim oynamışmışısın bu yazdıklarını.
O zaman sen benim internette gördüğüm yalan yanlış bilgilerden alıp liste yaptığımı nereden çıkardın? Çoğunu da oynadım bu arada. 14 yıldır PS1'den beri oyun oynuyorum ben. Oynadığın oyun sayısı 1 elin parmağını geçmemiş belli, gelmiş burada bilmişlik taslıyorsun.

O zaman sen benim internette gördüğüm yalan yanlış bilgilerden alıp liste yaptığımı nereden çıkardın? Çoğunu da oynadım bu arada. 14 yıldır PS1'den beri oyun oynuyorum ben. Oynadığın oyun sayısı 1 elin parmağını geçmemiş belli, gelmiş burada bilmişlik taslıyorsun.

Bir elde 2041 parmak mı var? Sende atsana Steam'ini bakalım oynamış mısın dediğin oyunları.

1702560418102.png

1702560498679.png

Starfield, beklentinin 2 seviye altında kalmış olabilir ancak bu onu asla en kötüler arasına sokmaz aksine yılın en iyi 15-20 oyunu arasına girmesi pek zor değil.

Bir elde 2041 parmak mı var? Sende atsana Steam'ini bakalım oynamış mısın dediğin oyunları.

Eki Görüntüle 2052469

Eki Görüntüle 2052471
2041 oyunun çoğunun 60 kuruşa satılan kart düşürmelik oyunlar olduğunu bilmediğimi mi sanıyorsun? Başka yerde 2041 oyun bitirdim deme gülerler :). Neyse yine iyi oyunun varmış deyip geçeyim ben. Yalnız oyunlar hakkında hiçbir fikrin yok. Ben Starfield'ın içinin bomboş olduğundan, NPC'lerin cansızlığından, atmosfer ve ambiyans eksikliğinden bahsediyorum. Sen gelmiş "ben oynarken çözünürlüğü daha iyiydi" diyorsun. Sanat tasarımını grafik kalitesi zannediyorsun. Seninle daha fazla tartışmayacağım.

2041 oyunun çoğunun 60 kuruşa satılan kart düşürmelik oyunlar olduğunu bilmediğimi mi sanıyorsun? Başka yerde 2041 oyun bitirdim deme gülerler :). Neyse yine iyi oyunun varmış deyip geçeyim ben. Yalnız oyunlar hakkında hiçbir fikrin yok. Ben Starfield'ın içinin bomboş olduğundan, NPC'lerin cansızlığından, atmosfer ve ambiyans eksikliğinden bahsediyorum. Sen gelmiş "ben oynarken çözünürlüğü daha iyiydi" diyorsun. Sanat tasarımını grafik kalitesi zannediyorsun. Seninle daha fazla tartışmayacağım.

Bitirdim demedim. Çoğu da 60 kuruşa satılanlar değil. Neredeyse çoğu AAA oyun var ve çoğu popüler bağımsız oyunlarda var. Farkındaysan o düşük fiyatlı dediklerinin neredeyse hiçbirini oynamadım. Hepsini bitirdim diye de bir iddiam olmadı ama savunduklarımı oynadım. Sende göster bakalım oynadın mı? DLC'lerde mi 60 kuruşluk? HOI4'ün neredeyse tüm dlclerinden tut EU4'ün tüm DLC'lerine kadar neredeyse Anno 1880in tüm dlcleri ile tüm aldığım oyunların Full dlcleriyle alıyorum tam deneyim sunsunlar diye. Toplasan maks 250 tanesi 1 dolar altıdır diğer hepsi(1750+) 1 dolardan yüksek.

İlk 50 oyunu da attım aralarından bak bakalım 60 kuruş mu?

Bir de ben kartları rozet işlemek için kullanıyorum satmak için değil. Sadece oynadığım beğendiğim oyunların rozetleri işliyorum. Yani kart kasmak için hiçbir zaman kullanmadım hiç bir oyunu.

1702561223519.png
1702561235561.png

Son düzenleme:
Asıl sen yanlış yazmışsın. Paragraf başı görmüyorum ben orada. Genel değerlendirme dedin şimdi de mantıken Diablo 4üde kapsıyor bu. Üstüne üstlük Starfield da oynadım onunda hikayesi gayet iyi nasıl boş oluyor?

Zaten kendi rastgele internetten gördüğü yalan mı gerçek mi belli olmayan bilgilere göre yapmış listeyi. Kendi daha oyunları test edip oynamadan nasıl böyle bir yorum yapabiliyor anlamıyorum.

Babam Diablo hastası immortal hariç tüm serilerini bitirdi, immortal'ı da para tuzağı diye sildi. İmmortal ile karıştırıyor olmayasın.

Babam Diablo hastası immortal hariç tüm serilerini bitirdi, immortal'ı da para tuzağı diye sildi. İmmortal ile karıştırıyor olmayasın.

İmmortal kötü zaten. Ben orada bu makaleyi yazanın yanlış yazdığını dedim. Diablo 4 gayet iyi oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı