2023 YKS sıralamalar hangi yıl gibi olur?

2021 son dönemlerdeki sınavlara göre çok daha zordu siralamalarin oyle gelmesinin nedeni o olabilir benim izlediğim ve arastirdigim kaynaklara göre 2022'ye benzer gelebilir diye düşünüyorum veya 2022'den biraz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum matematiğin güler yüzü ve yine YKS ile ilgili icerikler ureten ve bu konuda kendisi bire bir araştıran bir gençten aldığım sonuç bu sekilde.

Ek olarak 2019'a benzer gelebilir diye de düşünen insanlar var ama ek süre muhabbetinden dolayı ben sıralamaların söylediğim gibi 2022 benzer hatta 2022'den biraz daha olumlu yönde olacağıni düşünüyorum büyük bir ihtimal.

Ama şöyle bir sorun var:
Biz çıkmış soruların benzerini zaten denemelerde sıklıkla görüyoruz sadece sayıları değiştirilmiş halı dolayısıyla orada çok çok daha iyi net yapmış oluyoruz bence bu esas alınmamalı.

Çıkacak soruların benzerini de görüyorsunuz. Soru çözmenizin amacı pekistirirken çeşit görmek zaten.

Direkt aynı sıralamayı almazsınız zaten. Ama o saçma sitelerden çok daha iyi sonuç verir.

Sınava çalışmadım ben. Ama arkadaşlarımın bana gelip sorduğu sorulardan 3-4 tanesi sınavda cıktı. Getirmediklerinde kaç tane var bilmiyorum. Duymuşsunuzdur sağda solda şu kitap firmasının soruları çıkıyor falan diye. Bazısı yalandır ama hepsi asılsız değil.

Sınav anınca çözebilse o sınava girerdi zaten.
Kendine ortam hazırlayıp çözmek zor değil. Sınavda stres vb. bahaneleriniz varsa o sizin sorununuz.
Ortamı hazırlayıp çözüyor herkes zaten? Ama sınav anında daha önce çözmediğin zorlukta bir sınav da gelebilir, orijinal bir sınav da gelebilir. Karamsarlığa kapılmadan çözmek önemli olan. Ayrıca ben bahanem var demedim iyi misin sen? Normalde çok iyi yapıp da sınav anını yönetemeyen bir sürü öğrenci var.

Bu yöntem zorluk farkını neredeyse sıfıra indiriyor diyorum hala gelmiş zorluk diyorsunuz. Tamam, zorluk. Sinav çok zordu. Herkese kolay sınav verdiler ama size zor verdiler. O yüzden 3 milyon kişi ilk 100'e girdi ama siz 8-9 basamaklı sıralama yaptınız.

Sinavda olan her şey öğrencinin sorunu. Herkes aynı şartlarda giriyor. Tabii ki de %100 eşit şartlarda girmiyorlar. Kimse hiçbir seyde eşit değil. Oturup onu bahane edecekseniz buyurun. Millet okulu yariladiginda hala mezuna kalıp duranlardan olun.

Bak dostum anlamıyorsun galiba, mesele zorluk değil. Mesele o zorluk konusunda bir anda paniğe kapılmamak

2020 ve 2022 in ortasını alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…