2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü o ülkenin ekonomik gücü, refah seviyesi belirli bir yerde. Bizim ülkemizde o saraylar halktan hırsızlık yaparak topladıkları pardon vergilerle topladıkları paralarla yapılıyor.

Vergi hghg bir adet teknoloji cihazının ederinden fazla para alınıyorsa orada bir durr diyeceksin orada farklı bir olay dönüyor diyeceksin.

Oturabilir. Ama milletin bir çoğu işsizken, geçim sıkıntısı yaşarken keyifle oturması benim zoruma gidiyor. Seninde gitmeli
Eğer bu @217854 Üniversiteden hala mezun olmadıysa olduğunda böyle olacak sanırsam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne sıkıntın var karnın mı aç yollayayım para?
Refah sıkıntısı çekiyorum, 2 yıldır bilgisayar alabilmek için para biriktiriyorum, çok şükür Haziran'da falan orta-üst seviye bir şeyler toplayabileceğim sanırım. Beslenme şeklimde iyi değil, çoğu zaman Kırmızı et yerine Beyaz et tercih etmek zorunda kalıyorum, bir kişi daha olsa Ailemde yoksulluk sınırının altında kalacağız.

Bu konu kilitlenebilir, herkesin görüşü siyasi düşüncesi farklı. Yoksa siyasetten illaha ki bir kişi 1 ay ban yiyecek. Bu banı yiyen de ben olmak istemiyorum, görüşlerinize de tamamen saygı duyuyorum. İyi tartışmalar size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı