Oturabilir. Ama milletin bir çoğu işsizken, geçim sıkıntısı yaşarken keyifle oturması benim zoruma gidiyor. Seninde gitmeli2021 yılındayız çocuğun teki gelmiş sarayda oturamaz diyor hahahaha.
Oturabilir. Ama milletin bir çoğu işsizken, geçim sıkıntısı yaşarken keyifle oturması benim zoruma gidiyor. Seninde gitmeli2021 yılındayız çocuğun teki gelmiş sarayda oturamaz diyor hahahaha.
Bak ben saraya karşı değilim. Devletin parasıyla yapılan saraya karşıyım. O saray hepimizin parasıyla yapıldı. Gitsin kendi parasıyla saray yapsın vallahi bir şey demeyeceğim.Tamam o zaman başka hiçbir ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı sarayda oturmasın nasıl olur ?
Çünkü o ülkenin ekonomik gücü, refah seviyesi belirli bir yerde. Bizim ülkemizde o saraylar halktan hırsızlık yaparak topladıkları pardon vergilerle topladıkları paralarla yapılıyor.
Aynen ya reis sarayında otursun, millete çay atsın, biz geçim sıkıntısı çekelim. Kulağa hoş geldi mi?
Eğer bu @217854 Üniversiteden hala mezun olmadıysa olduğunda böyle olacak sanırsamOturabilir. Ama milletin bir çoğu işsizken, geçim sıkıntısı yaşarken keyifle oturması benim zoruma gidiyor. Seninde gitmeli
Yemin ediyorum, sizin gibiler yüzünden ülke gelişmiyor. Sizin soyunuz tükenene kadar da gelişmeyecek.Ne sıkıntın var karnın mı aç yollayayım para?
Dışarı çık 5 kişinin maddi durumunu sor en az 2 si geçinemiyorum der.Ne sıkıntın var karnın mı aç yollayayım para?
Ne sıkıntın var karnın mı aç yollayayım para?
Refah sıkıntısı çekiyorum, 2 yıldır bilgisayar alabilmek için para biriktiriyorum, çok şükür Haziran'da falan orta-üst seviye bir şeyler toplayabileceğim sanırım. Beslenme şeklimde iyi değil, çoğu zaman Kırmızı et yerine Beyaz et tercih etmek zorunda kalıyorum, bir kişi daha olsa Ailemde yoksulluk sınırının altında kalacağız.Ne sıkıntın var karnın mı aç yollayayım para?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.