2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2023 yılında değişmesini istediğim bir şey var o olsa yeter 🙏

Senelerdir piyasada olan bir firma ile henüz yeni ortaya çıkmış bir firmayı karşılaştırmak mı? :) işte ben buna zeka derim. Zamanında koç millete dikiz aynası olmayan torosları iteceğine devrim arabasına destek olsaydı bugün belki bir dünya markamız olacaktı.

Tek derdiniz üretim olmasın, biz hep muhtaç olalım. Umarım siz(ler)e inat şu araba çok satar da ülkemize bir faydası olur. Siz(ler)e inat dünya piyasasında satan bir araç olur.

Vallahi inşallah dediğin gibi olur utandırırsın bizi :).

2023'e kadar dünyada WW3 çıkar :(. WW3 olursa Türkiye'nin durumu ne olur orasını bilemem.
WW3 2050'ye kadar çıkmaz. Çıkarsa dünyadaki tüm devletler yok olur. Nükleer güçler 3.Dünya savaşın da kullanılmamalı yasaklanmalı. Yoksa dediğim gibi tüm devletler yok olur. Albert Einstein'ın sözü var zaten " 3.Dünya savaşını bilmiyorum da 4.dünya savaşı taşlarla ve sopalarla olacaktır". Neden ? Çünkü dünyada 3 tane atom bombası atılsa 5-6 ülke yok olur. Bunun yanında farklı nükleer bombalar da atılsa vay anam vay. 1500 yıl öncesine geri döneriz. ( Durun linçlemeyin ama Osmanlı devleti yeniden kurulacaksa olsun :D).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı