He162A1
Picopat
Sorun millette. A partisi iyi bir şey yapsa B partisi karalıyor, B partisi iyi bir şey yapsa A partisi karalıyor. İnsanımızda bu tuttuğu partiye araştırmadan, at gözlükleriyle inanıyor.
Şahsen konuşamayan bir adamı desteklemezdim. Hükümet en azından ekonomiyi beceremiyor. Velakin diğerleri, malumEki Görüntüle 870804Eki Görüntüle 870806
Bu tarz bilim adamları oy kullanmaya devam edip ülkeyi güçlendirecek o malum bakışlı partiye oy vermeye devam edip ülke gelişecek.
Derken? Malum partiyi anlamadınız herhalde?Şahsen konuşamayan bir adamı desteklemezdim. Hükümet en azından ekonomiyi beceremiyor. Velakin diğerleri, malum![]()
Sonuçların ortasında elektrik gidecek gibi.
A ile başlayan parti mi bahsettiniz ? Sadece soruyorum siyaset yapmıyorum moderatörler lütfen banlamayınız.Derken? Malum partiyi anlamadınız herhalde?
Evet, o partiden bahsediyor.A ile başlayan parti mi bahsettiniz ? Sadece soruyorum siyaset yapmıyorum moderatörler lütfen banlamayınız.
A ile başlayan "temiz" parti.A ile başlayan parti mi bahsettiniz ? Sadece soruyorum siyaset yapmıyorum moderatörler lütfen banlamayınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.