Kastor
Hectopat
Ben en çok 2023'teki seçimde kimin galip geleceğini merak ediyorum. Çünkü ben de tam olarak 18 yaşında oluyorum ve oy kullanacağım için şimdiden heyecanlandım. 
İşte diğerekten geçiştirmek bence uygun olmaz. Her ne kadar herkes alamayacak olsa bile sadece Know-How bilgisi ile bile çok büyük katkıları olacak bir araba.350.000 TL fiyatı olan bir araba işte. Yıllardır çıkacak diyorlar ama çıkamadı bir türlü.
Senelerdir piyasada olan bir firma ile henüz yeni ortaya çıkmış bir firmayı karşılaştırmak mı?Çok güzel bir soru sordun. Eminim TOGG ile ekonominin düzeleceğine inanan arkadaşların da buna güzel bir cevabı vardır.
Bir Amerikalı, yerli araç olan Mustang'e 20.000 dolara binebiliyor. Ben eğer TOGG'u 20.000 TL'ye alamıyorsam hiç üretmesinler daha iyi.
Şu 2023 masallarında göklerde olacak olan f 35 den daha üstün elektrikli sürücüsüz uçan araba. .d.d.dBirşey diyeceğim ama yanlış anlamayın TOGG ne?
Hiçbir şey olmayacak sözüne katılmıyorum. Daha kötü olacak.Hicbir şey olmayacak.
Musul, Kerkük, Erbil oradan Kuzey Suriye ve Batum. Batı'da Batı Trakya ve Adalar... Hayali bile güzel.2023'e kadar dünyada WW3 çıkar. WW3 olursa Türkiye'nin durumu ne olur orasını bilemem.
Arkadaşlar 2023'te ne olacak? Ekonomimiz düzelecek mi? Ekran kartı fiyatları düşecek mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.