2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanları yaşlarına göre yargılamak ne kadar çok hoşunuza gidiyor ya herhalde başka söyleyecek bir şeyiniz yok. Boğaziçi konusuna gelirsek geçmişte 1 oyla 2 oyla rektör seçilen kişilere sesiniz çıkmıyor da sağ görüşlü birisi rektörlüğe atanınca bir anda çıldırıyorsunuz. Bide bir şey daha söyleyeceğim niyeyse geçen gün Atina'da bu rektör meselesi için yürüyüş yapıldı. Acaba niye ? Acaba niye sorgulamak lazım...
Sence eğitim olan bir yerde siyasi partili bir rektör olması ne kadar doğru? Ayrıca TV'de yayınlanan haberlerin taraflı olduğu açık. Bazı haberlere göre çok iyiyiz ama bazı haberlerde ise çok kötü.
Çocuk diyip abartma 8-10-11 değilim 13 yaşındayım ben.
Hem yaşı umursama.
Babam kulağıma akp vs. demedi televizyondan dinledim ben çoğu şeyi.
Bide laiklik elden gidiyeah diyen koca yürekli dedeyi izledim.
Umarım yaşın ilerledikçe çevrendeki olayları gözlemleyebilir ve biraz empati yapabilirsin.
 
Ya Alla Allah ne boş yorum yapıyorsunuz. O saray keyfi yapılmıyor şu an muhalefette geçse o koltuğa oturacak. O ülkenin temsilidir saray. Şu an Amerika da Türkiye'den 10 kat daha fazla saray var ama tek bir kişi sesini çıkarmıyor.



Ya boş konuşma arkadaşım ne olur ya. Nerede otursun adam 2 katlı evde de mi otursun? Nerede karşılanacak dış ülkede ki cumhurbaşkanları? Şunu idrak edemiyor musunuz? Koskoca Rusya başkanını 2 katlı evinde mi karşılayacak nerede karşılayacak?
Aptal? Rapor.
Cezan hayırlı olsun.
 
Ya alla Allah ne boş yorum yapıyorsunuz. O saray keyfi yapılmıyor şu an muhalefette geçse o koltuğa oturacak. O ülkenin temsilidir saray. Şu an Amerika da Türkiye'den 10 kat daha fazla saray var ama tek bir kişi sesini çıkarmıyor.

Ya boş konuşma arkadaşım ne olur ya. Nerede otursun adam 2 katlı evde de mi otursun? Nerede karşılanacak dış ülkede ki cumhurbaşkanları? Ya kusura bakmayın ya da bakın ama ne kadar aptalsınız ya? Şunu idrak edemiyor musunuz? Koskoca Rusya başkanını 2 katlı evinde mi karşılayacak nerede karşılayacak?

Kardeşim evde karşılamayacak meclisinde karşılıyacak meclis halki temsil eder saray değil.
 
Tamam o zaman başka hiçbir ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı sarayda oturmasın nasıl olur ?
Angela Merkel'in evi.
haus.jpg
 
Ya Alla Allah ne boş yorum yapıyorsunuz. O saray keyfi yapılmıyor şu an muhalefette geçse o koltuğa oturacak. O ülkenin temsilidir saray. Şuan Amerika da Türkiye'den 10 kat daha fazla saray var ama tek bir kişi sesini çıkarmıyor.
Çünkü o ülkenin ekonomik gücü, refah seviyesi belirli bir yerde. Bizim ülkemizde o saraylar halktan hırsızlık yaparak topladıkları pardon vergilerle topladıkları paralarla yapılıyor.
 
İktidar %50 alamayacağının farkında. Bu yüzden erken seçim istemiyorlar ve anayasayı değiştirmek zorundalar. Yeni anayasanın içeriğinden benim hiçbir umudum yok. İleride ne olacağı tamamen anayasa değişikliğine bağlı. Büyük ihtimal %50 şartı kaldırılacak.
 
Sence eğitim olan bir yerde siyasi partili bir rektör olması ne kadar doğru? Ayrıca TV'de yayınlanan haberlerin taraflı olduğu açık. Bazı haberlere göre çok iyiyiz ama bazı haberlerde ise çok kötü.

Umarım yaşın ilerledikçe çevrendeki olayları gözlemleyebilir ve biraz empati yapabilirsin.

Yaşımdan banane 40 yaşına bile gelsem silmiycem doğruları beynimden.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı