Yolla IBAN atıyıımı.
Yollamayan?Ne sıkıntın var karnın mı aç yollayayım para?
Aynen saygı duyuyorsun. Aptal diyen bendim değil mi? Az ötede ağlayabilirsin.Bu konu kilitlenebilir, herkesin görüşü siyasi düşüncesi farklı. Yoksa siyasetten illaha ki bir kişi 1 ay ban yiyecek. Bu banı yiyen de ben olmak istemiyorum, görüşlerinize de tamamen saygı duyuyorum. İyi tartışmalar size.
Küfür mü@217854 sen hala ceza almadın mı? Arkadaşlar el birliğiyle raporlayalım şunu çoğumuza küfür etti.
Pekala. Ama gerçekten boş yorum yapıyorsunuz. Mesajımı dikkatli okusaydınız anlardınız niye öyle dediğimi.Aynen saygı duyuyorsun. Aptal diyen bendim değil mi? Az ötede ağlayabilirsin.
Yememiş bir yerlerin kaldırmışsın küfürüKüfür mü
Pekala. Ama gerçekten boş yorum yapıyorsunuz. Mesajımı dikkatli okusaydınız anlardınız niye öyle dediğimi.
Refah sıkıntısı çekiyorum, 2 yıldır bilgisayar alabilmek için para biriktiriyorum, çok şükür Haziran'da falan orta-üst seviye bir şeyler toplayabileceğim sanırım. Beslenme şeklimde iyi değil, çoğu zaman kırmızı et yerine beyaz et tercih etmek zorunda kalıyorum, bir kişi daha olsa ailemde yoksulluk sınırının altında kalacağız.
İşsizim, iş yok bulamıyorum. C1 seviye İngilizcem mevcut, bilişim teknolojilerinden anlıyorum, elim yüzüm, karakterim düzgün yine de iş yok.Ne iş yapıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.