2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne iş yapıyorsun?

Daha dışarıda aç olanlar, evi olmayanlar var. İlk başta insanların en temel hakkını karşılamıyoruz. Barınma hakkını. Deprem olduğunda kiraları artırıyorlar. Yemek, sebze fiyatlarını bile bile artırıyorlar. Sen hala gelmişsin ne iş yapıyorsun diyorsun.
İlk bunları çözmemiz lazım ve bunları çözemeyen iktidarı savunuyorsan bu senin sorunun, benim değil.

Bak ben saraya karşı değilim. Devletin parasıyla yapılan saraya karşıyım. O saray hepimizin parasıyla yapıldı. Gitsin kendi parasıyla saray yapsın vallahi bir şey demeyeceğim.

Tamam o zorunuza gidiyor anladım. Peki sizin verdiğiniz vergilerin PKK'ya gitmesi niye zorunuza gitmiyor ?

Kalkınma yılı olacak yükseliş yılı çoğu proje o zaman için planlandı.

Ayda Türk bayrağı esecek.

Refah sıkıntısı çekiyorum, 2 yıldır bilgisayar alabilmek için para biriktiriyorum, çok şükür Haziran'da falan orta-üst seviye bir şeyler toplayabileceğim sanırım. Beslenme şeklimde iyi değil, çoğu zaman Kırmızı et yerine Beyaz et tercih etmek zorunda kalıyorum, bir kişi daha olsa Ailemde yoksulluk sınırının altında kalacağız.
Mesleğin ne ki yoksulluk çekiyorum diyosun
Kaç yıl sonra gideceğim üniversiteyi şimdiden hayal ediyorum yazılım mühendisliği okuyucam.

Dosya Ekleri

• belleuve.jpg
    belleuve.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 29
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı