2023'de Xbox One S alınır mı?

Hocam asıl siz yanlış bilgilendirmeyin read dead gibi oyunları 30 fps oynatıyo ki o da PC deki 30 fps gibi değil 45 fps gibi gta5 60 fps
Series S ilemi karıştıyorsunuz? One s gta 5 30 fps acıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi ben yaklaşık 3 yıldır bir Xbox One S sahibiyim bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım ki genelde Fortnite, Forza h4, Forza h5, R6 Siege ve Game Pass'in neredeyse yarısını oynamama rağmen kasmadır donmadır ısınmadır hiçbir sorun yaşamadım bence alınır. Ama Letgo'dan 2. el alacaksanız iyisini bulun derim ben sıfıra almıştım zamanında.
Size.
YouTube'dan bakabilirsin kaynaklar var konsol 30 FPS'i ile bilgisayar 30 FPS'i ile verdiği hissiyat arasında fark var ondan akıcı geliyordur.
Yani kısacası 4000 TL'ye alınır ?

Vallahi ben yaklaşık 3 yıldır bir Xbox One S sahibiyim bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım ki genelde Fortnite, Forza h4, Forza h5, R6 Siege ve Game Pass'in neredeyse yarısını oynamama rağmen kasmadır donmadır ısınmadır hiçbir sorun yaşamadım bence alınır. Ama Letgo'dan 2. el alacaksanız iyisini bulun derim ben sıfıra almıştım zamanında.
Bende forza, pes, gta5 gibi oyunları oynayacağım

Alınır 4000 tl ye ama bence 2. el series s fiyatlarına bir bakın ucuza bulabilirsiniz belki.
Daha ucuzunu maalesef bulamadım 😑

Alınır 4000 tl ye ama bence 2. el series s fiyatlarına bir bakın ucuza bulabilirsiniz belki.
Daha ucuzunu maalesef bulamadım 😑

Series S ile mi karıştıyorsunuz? One S GTA 5 30 FPS acıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok benim aklımda öyle kalmış çünkü PS3 ve Xbox 360 30 FPS veriyor zaten Xbox One ve PS4 1080p 60 FPS veriyor olması lazım.

Ya gençler bu ne o zaman.

Dosya Ekleri

• IMG_1511.JPG
    IMG_1511.JPG
    83,9 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı