2023'e Randevu Alınırsa Ehliyet Harcı Zamlı mı Ödenir?

leftieaf

Kilopat
Makaleler
1
Ehliyet harcı seneye zamlı olacak, bu hafta içerisinde harcımı yatırsam, randevuyu 2023'de alsam, benden üstüne para ister mi acaba?

Hocam bununla ilgili bir yazı veya bir bilgi göremedim. Zamlı isteyebilirler de istemeyebilirler de. Şu an yatırıp randevu alabiliyorsanız, bir an önce almalısınız. Harç ücreti 2489 TL olacak.

@leftieaf Hocam farkı ödediniz mi? Sertifikayı yılbaşından önce aldım ve harcı da yılbaşından önce ödedim fakat en erken randevu 3 ocak için çıktı. Farkı alacaklar gibi görünüyor maalesef ama size de bir sorayım istedim şimdi uğraşmayalım sağa sola vergi ödemeye kış günü.

Ekstra para ödemezsin, harcını 2024 yılı içerisinde ödemişsin randevu tarihin şubat olsa dahi senden para isteyemezler. Ben herhangi bir fark ödemedim.

Ekstra para ödemezsin, harcını 2024 yılı içerisinde ödemişsin randevu tarihin şubat olsa dahi senden para isteyemezler. Ben herhangi bir fark ödemedim.
Zamlardan kaçınmak için insanlar daha sürücü kursuna kaydolmadan harcı ödeyebiliyorlar, vatandaşın daha az vergi vermesini önlemek için harcın ödendiği zamanki ücretin üzerine yeni yılın zamlı ücretini tahsil ediyorlar eğer arada fark varsa. Ama ben 2024 yılında hak kazandım ehliyeti almaya, onun için benden de fark isterler mi diye merak ediyordum. Sağ olun hocam, sizden istememişler. Benden de istemezler umarım. İsterlerse yazarım buraya.

Zamlardan kaçınmak için insanlar daha sürücü kursuna kaydolmadan harcı ödeyebiliyorlar, vatandaşın daha az vergi vermesini önlemek için harcın ödendiği zamanki ücretin üzerine yeni yılın zamlı ücretini tahsil ediyorlar eğer arada fark varsa. Ama ben 2024 yılında hak kazandım ehliyeti almaya, onun için benden de fark isterler mi diye merak ediyordum. Sağ olun hocam, sizden istememişler. Benden de istemezler umarım. İsterlerse yazarım buraya.
Gördüğüm kadarıyla devlet uğraştıracak beni. Sizden nasıl fark istememişler anlamadım ama.

Gördüğüm kadarıyla devlet uğraştıracak beni. Sizden nasıl fark istememişler anlamadım ama.

Hepsini paşa paşa yatırdım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı