Bilgisayarı yavaşlattığı yok Defender , MBAM ve Bitdefender'la aynı kaynak kullanımı var.

Dava konusuda yeni bir konu değil 3 yıl önce ki bir konu sadece yeni sonuçlandı. Bu süre zarfında Çok şey değişti artık Avast jumpshot'ın değil. Norton'un sadece Eski bir konudan dolayı katı bir şekilde karşı çıkmak mantıklı değil. Zaten bunu Antivirüs'ün kendisinin yaptığı söylenmiyor. Antivirüsün Chrome eklentilerinin yaptığı söyleniyor. Ben kaspersky'nin veya Bitdefender'ın bedava korumayı bizi sevdikleri için verdiğini pek düşünmüyorum...
Ve taraflı davranıldığını düşünüyorum ESET'te Avast ile yakın kökenli slovak Antivirüsü neden tek cihaz için üyeliği 784 TL. Ve neden Kaspersky'nin 100 TL arada ki 684 TL'lik fiyat farkını sizce ne ile kapatıyorlar?

Son düzenleme:
Yıllar önce bilgisayara giren virüsleri Avast'ın ücretli sürümüyle iyi bir şekilde halletmiştim. Aklımda hep iyi bir izlenim bıraktı. Belki başka AV kullansaydım da sorun çözülürdü orasını bilemem. Ama bunu kullanacağıma Defender kullanırım gibi iddialı cümlelere pek katılmıyorum.

Benim tecrübeme göre Kaspersky. Bitdefender eskiden öyleydi. Güncel tehditleri bulmada iyi. Bazen geç kalıyor.
Hocam 2022 en iyisi şu an Bitdefender 2023 de ne olur bilmiyorum karsperksy de iyidir şu an onu kullanıyorum ben de.

Avast yerden yere vuruluyordu bu forumda. Bu konun açılması en azından bu ön yargının biraz aşılmasında yardımcı olur diye düşünüyorum. Gene de ben Avast'ı denediğim süre boyunca bilgisayarın 3-4 saniye geç açılması ve programların çok az bile olsa daha kötü performans gösterdiğine şahit olmuştum.
O yüzden benim tercihim Kaspersky'dan yana ama Avast da güzel bir bedava alternatif.

Avast yerden yere vuruluyordu bu forumda. Bu konun açılması en azından bu ön yargının biraz aşılmasında yardımcı olur diye düşünüyorum.
Gereksiz bir önyargı ve sevmemezlik var. Evet Avast'ı sevmeyebilirsin , Avast'ı kötü'de bulabilirsin ama Avast'ı inceleyen makaleden veya Avast'tan memnunum diyen mesajlara neden tepkilerini gösteriyorlar hiç anlam veremiyorum. Ben hiçbir markanın reklamını yapmaya veya bir marka tutmaya çalışmıyorum ama insanlar sırf Avast diye inceleme mesajlarına veya memnuniyet mesajlarına tepki vermeleri hoş değil. Beğenmedikleri özellikleri Avast'a mail yoluyla veya Avast Support üzerinden yollayabilmeleri mümkün ama bunu yapmak yerine Avast ile ilgili yorumlarına tepki veriyorlar...

Avaatı fazla kullanmadım ama 2 yıldır kaspersky kullanıyorum aşırı mennunum

Geçtiğimiz aylarda yaklaşık 3 ay önce falan avastı kullanmaya başladım.Avastı kurmamdan itibaren valorant ve csgoda yüksek işlemci kullanımı almaya başladım %100 cpu kullanımı farklı farklı çözümler denediğimde işe yaramayıp avastı sildiğimde düzelmişti.Avastla ilgili olma ihtimali var mıdır sizcede şuan sorunum yok ama meraktan sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…