2023'te CS:GO skini almak mantıklı mı?

Kendin alıcı beklersen her şekilde daha fazla alırsın siteler girince kesinti artar. Ayrıca eğer silahların floatı veya stickerları iyiyse yabancı siteleri oneririm. Türk olarak ByNoGame GameSatış 2side birbirine yakın teklif veriyor bir dene ne kadar teklif edeceklerini. Ben 2'sinde de sattım en az %30 gibi bir kesintileri oluyor ama güvenilir ve basit işliyor.

%30 devasa. Hayatta oradan satmam satacak olsam.

Kendin alıcı beklersen her şekilde daha fazla alırsın siteler girince kesinti artar. Ayrıca eğer silahların floatı veya stickerları iyiyse yabancı siteleri oneririm. Türk olarak ByNoGame GameSatış 2side birbirine yakın teklif veriyor bir dene ne kadar teklif edeceklerini. Ben 2'sinde de sattım en az %30 gibi bir kesintileri oluyor ama güvenilir ve basit işliyor.

Zaten onları herkes biliyor yıpranma durumları ise 0.1 - 0.289.
Ben çok fazla kesinti yapmasın demiştim %30 gerçekten devasa kesinti boş zarar yaparım.

Skin almak her zaman mantıklı olmuştur. Türk lirası gibi değer kaybetmez dolara bağlamış olursun paranı.
1677319703636.png

Bu benim M4A1-S nerf yemeden önce aldıgım skinim. Nerf yemeden önce 75 liraydı. 75 liramı verdim ve nerf geldi 50 liraya düştü. Skinlerin fiyatının düşüp düşmeyeceğinin garantisi yok. Kesin gözüyle baktığınız için söylüyorum bunları. Ha tabi araya bi nerf bi buff girmeden fiyatının düşmesi için ya aşırı kötü bir skin ya da modası geçmesi lazım.

Eki Görüntüle 1681336
Bu benim M4A1-S nerf yemeden önce aldıgım skinim. Nerf yemeden önce 75 liraydı. 75 liramı verdim ve nerf geldi 50 liraya düştü. Skinlerin fiyatının düşüp düşmeyeceğinin garantisi yok. Kesin gözüyle baktığınız için söylüyorum bunları. Ha tabi araya bi nerf bi buff girmeden fiyatının düşmesi için ya aşırı kötü bir skin ya da modası geçmesi lazım.
Buradaki skinleri 2 birime topladım diyelim. Bugünkü fiyatı 10 birim olsun. Biri nerf yese fiyatı 8'e düşmüş olsa ben zarar etmiş olmuyorum ki. A1-S nerf yemeden önce 6500 liraydı, şuan 5000 lira. Ama ben aldığımda 1500 liraydı. Umarım anlatabildim.
11.png

Hayatında ne gördün de neyi savunuyorsun birader? Git adımı yaz YouTube'a sonra gel.
Milyar doları bulan pazarı olan bir oyun demişim, "o adam kasa açıyor" falan gibi saçma sapan cevap veriyorsun. Ben kar zarardan bahsettim, fiyatlardan bahsettim. Kasa açın kar edersiniz diyen kim? Kasa açmakla konunun bağlantısı ne? Her şeyi geçtim, grafikler ortada, sen ne anlatıyorsun hala? Ayrıca birader mi? Yahu sen spermatositken ben cs oynuyordum, ne ara kademe atladın da birader falan diyorsun? İşine bak.

Diğer oyunlardaki eşyalarımı satıp CS'ye yaklaşık 4K'lık bir bıçak almayı düşünüyorum. GameSatış sitesinden bakıyorum şu anlık. Asıl soru ben bu skini aldım diyelim daha sonradan tekrar gerçek paraya çevirmem zor olur mu? Türk oyuncular tarafından eskisi kadar talep var mı pahalı skinlere?
Evet var, dmarket ya da shadowpay gibi sitelerden de alabilirsiniz ve almadan önce steam fiyatını daima kontrol edin.

Peki skin olarak ne önerirsin? Ben bowie biger tooth ya da gamma doppler almayı düşünüyorum. Huntsman versiyonları da aklımda.
4 bine sadece bıçak alacağınıza ucuz eldiven bıçak kombolarından yapabilirsiniz. Örnek veriyorum Hydra Gloves case hardened ve Shadow daggers case hardened.

Ben az aşınmış Anubis'in lejyonu ve görevde kullanılmış Neo-noir M4A4 sırasıyla 244-123 TL'ye almıştım bunu en az kesinti ile nasıl veya nereden nakite çevirebilirim?
En iyi yolu tabiki size güvenecek bir alıcı olup doğrudan satmanız. Bu miktarlara çok ihtiyacıız yoksa satmayın derim. Ama illa satacağım diyorsanız gamesatış komisyon %5 falan oluyordu sanırım hesabınızı onaylatınca, oradan satabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı