Ben özel bir sevgiyle severim GTA III'ü. Bence halen oynanır ancak bazı görevler ve mekanikler sizi delirtir ara ara. Klasik bir intikam hikayesi gibi görünse de beni ağlatmayı başaran bir oyundur. Herkes bu görüşüme katılmaz belki ama oynarken hiç sıkmayan bir oyundu beni. Dediğim gibi sadece arada sırada silah ve araç mekanikleri sinir ediyor. Oto save modu vesaire yüklerseniz sıkılmadan oynabilirsiniz. Oto save, vehiche camera, unlimited fps gibi modlar oynanışı güzelleştirir.Elimde bitirmediğim 2 GTA oyunu var Vice City ve 3, Vice City'yi bitirince 3'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce GTA 3 2023'te oynanır mı?
Elimde bitirmediğim 2 GTA oyunu var Vice City ve 3, Vice City'yi bitirince 3'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce GTA 3 2023'te oynanır mı? (PS2 sürümü)
Bitirilir hocam dediğim gibi çok sevdiğim bir oyun.Ben GTA Vice City ve 3'ü önceden oynamıştım ama bitirmemiştim hiç. Şimdi PS2 sürümleri elimde o yüzden bitiresim geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.