Ben 15 yaşında olup ergenliğe girmemesine şaşırdım.
5 yıl gecmis ama suanda boyunuz kac oldu acaba ?Öncelikle herkese selam. 15 yaşındayım 1.50 boyum var 40 kiloyum ama uzamıyorum küçüklükten beri hiç sütü sevmediğimden anne sütü içmemişim şimdi içiyorum ama pek işe yaramıyor gibi. Doktora gideli 1.5 sene falan oldu bana hormonların geç gelişiyor dedi seni yatıracağız dediler ancak ben kabul etmemiştim. Ne yapabilirim önerisi olan süt içip basket oynasam en fazla 1,5 CM artarsın dediler umudum kırıldı ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Eklemek istiyorum ergenliğe girmedim.
Son etkinlik 30 Nisan 2022...5 yıl gecmis ama suanda boyunuz kac oldu acaba ?
dikkat etmemisim hocam tesekkürlerSon etkinlik 30 Nisan 2022...
Hiç sorun yok tahminimce 2,3cm haricinde bariz boy artışı olmamıştır.dikkat etmemisim hocam tesekkürler
en azindan 160 civarı olmustur diye düsünüyorum hocamHiç sorun yok tahminimce 2,3cm haricinde bariz boy artışı olmamıştır.
O da mümkün tabi ki ben tahminimi söyledim.en azindan 160 civarı olmustur diye düsünüyorum hocam
sizin boyunuz ve yasiniz nedir hocam ? hazir konu boykenO da mümkün tabi ki ben tahminimi söyledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.