2023'te hala Playstation 4 alınır mı?

Sadece yeni bir oyuncu için PS4 iyi bir alternatif yoksa grafikler ve 30fps çok tarih öncesi şeyler oldular artık.

Kardeş PS 5 şu an 18.000'den aşağı yok. PS 4 de en fazla 12.000 TL. Sen 3,4 değil 6,7 koyman lazım piyasadan haberin yok.

Sadece yeni bir oyuncu için PS4 iyi bir alternatif yoksa grafikler ve 30FPS çok tarih öncesi şeyler oldular artık.

Tamam kardeşim o zaman git PS 5 al. Hatta bana da al paran varsa.

Benim bu mesajlardan anladığım konu sahibinin elinde PS4 var.
Evet.

Konuyu çok dağıtıyorsun kardeşim. Konu 2023 de hala PS 4 alınır mı? Adlı konuydu. Ama sen PS 5'e bağlıyorsun konuyu.

Yazılanlar ya ironi ya da troll bir konu. PS4'ün bütün PS5 oyunlarını aldığı bilgisi doğru değil. Şimdiye kadar PS5'e çıkmış Sony özel oyunlarının birçoğu zaten PS4'e gelmedi, Demon's Souls, returnal, Deathloop, ratchet clank, ghostwire Tokyo, forspoken vs. PS5 çıktıktan sonra yalnızca PS4 dönemi geliştirilmeye başlanan ve birkaç erteleme alan son Gran Turismo oyunu, son Horizon oyunu ve son GoW PS4 oyuncularına verildi denebilir, onlar da son sürprizlerdi zaten, bir de kena-sackboy gibi küçük prodüksiyonlar.

Geleceği kesinleşen ve 1-2 yıl içinde beklenen yeni Spider-Man 2, Wolverine, ff XVI, yeni Star Wars kotor dahil, geliştirilme aşamasında olan, ismi belli ama tarihi açıklanmayan neredeyse bütün Sony özel oyunları PS5 exclusive geliştiriliyor ya da yeni nesilde PC ile ortak platform gelecek. PS4'e bundan sonra geleceği açıklanan bir Sony oyunu yok gibi bir şey. Aynı şekilde üçüncü parti oyunların da çok önemli bir kısmı sadece yeni nesil için geliştiriliyor.

2023'te PS4 "yalnızca ama yalnızca geçmiş nesildeki" exclusive oyunları sıfırdan oynamak isteyen, bugün için PC ya da güncel oyunlara erişebilecek bir platformu olan kullanıcılar tarafından PS5 alınamıyorsa alınabilir. Güncel olarak özel oyun beklentisi olmadan alınabilir. Ubisoft bile son kez Assassin's Creed verecek, avatarı getirmeyecek mesela. Bu tip büyük üçüncü parti stüdyolardan en fazla 1 ya da 2 sene, FIFA-NBA gibi simülasyonlardan da en fazla 2-3 sene gelecektir.

Hocam söyleyebilir misiniz? Ben neden troll ya da ironi bir konu yazayım? Lütfen abuk subuk konuşmayın.

Konuyu çok dağıtıyorsun kardeşim. Konu 2023 de hala PS 4 alınır mı? Adlı konuydu. Ama sen PS 5'e bağlıyorsun konuyu.
E nereye bağlayacak yakın fiyata daha iyisi bulunuyorsa daha iyi olanı alınır. Bir iki seneye desteği gidecek konsolu yüceltmenin lüzumu nedir?

Aman Mustafa Bey size de bir şeyi beğendiremiyoruz ya :)

Son düzenleme:
E nereye bağlayacak yakın fiyata daha iyisi bulunuyorsa daha iyi olanı alınır. Bir iki seneye desteği gidecek konsolu yüceltmenin lüzumu nedir?

Hocam konu PS 4, PS 5 değil. O zaman gitsin PS 5 alsın burada gereksiz yazmanın mantığı yok. Ben alınır mı tartışması yapıyorum yakın fiyata daha iyisi bulunuyorsa daha iyi olanı alınır tartışması değil.

Hocam konu PS 4, PS 5 değil. O zaman gitsin PS 5 alsın burada gereksiz yazmanın mantığı yok. Ben alınır mı tartışması yapıyorum yakın fiyata daha iyisi bulunuyorsa daha iyi olanı alınır tartışması değil.
Hocam daha iyisi aynı fiyata alınanı varsa niye alınmasın, o hesaba göre PS3 de satılıyor şu anda içinde de zibilyon tane oyun var.

Tamam alsın bir şey demiyorum ama konu dışı konuşuluyor başka konu açsın öyle tartışsın o konuyu
Hocam konu dışına çıkan bir yer yok ki burada alınır mı alınmaz mı konusuna aynı şeyleri daha iyi çalıştıran ve yeni şeylerin de gelmeye devam edeceği bir cihazı az bir farkla satın alabiliyorken PS4 alınır diyorsunuz ki alınmaz. Elde varsa kullanılır tamam da fiyatlar yakınsa neden PS5 alınsın PS4 yerine, yani bütün mantık kurallarına aykırı bu durum.

Hocam şu anda PS 5 de olan özel oyunlardan hangisi PS 4 de yok söyler misiniz?
İlk paragrafta çıkmış oyunlar için, 2. paragrafta geliştirme aşamasında olanlar için yazdım zaten oyunları.

PS4'ün alınabilirliği başka bir tartışma konusu olabilir, son paragrafta onunla ilgili de yazdım zaten. Fakat sizin yazınızdaki motivasyon doğru değil, Sony'nin PS5 sonrasındaki oyunlarının en az %60-70i PS5 özel oldu zaten. Önümüzdeki süreçte PS4'e geleceğini açıkladığı özel oyunsa yok gibi bir şey, tamamen yeni nesil için geliştiriyorlar.

Son düzenleme:
İlk paragrafta çıkmış oyunlar için, 2. paragrafta geliştirme aşamasında olanlar için yazdım zaten oyunları.

PS4'ün alınabilirliği başka bir tartışma konusu olabilir, son paragrafta onunla ilgili de yazdım zaten. Fakat sizin yazınızdaki motivasyon doğru değil, Sony'nin PS5 sonrasındaki oyunlarının en az %60-70i PS5 özel oldu zaten. Önümüzdeki süreçte PS4'e geleceğini açıkladığı özel oyunsa yok gibi bir şey, tamamen yeni nesil için geliştiriyorlar.

Tamam kardeşim anladıj eyvallah haklısın. Ama sen bana ilk mesajındaki olayı söyle. Yazılanlar neden troll ya da ironi bir konu olsun? Ben dalgımı geçiyorum yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı