2023'te hangi iPhone modeli alınmalı?

Bütçe
0-15.000
iPhone SE2020 için konuşuyorum zaten. Wi-Fi için %80-%85 arasında olmayan bir cihaz günü çok rahat çıkarır. Sadece mobil veride berbat batarya.
Tamam. Günü dışarda geçirdiğinizi hayal edin. Wifi yok. Mobil veri kullanıyorsunuz. Telefonsuz kalacaksınız. Bu kabul edilemez.
Ayrıca niye telefonu savunma gereği duydunuz?. Kötü işte bataryası.

iPhone SE2020 için konuşuyorum zaten. Wi-Fi için %80-%85 arasında olmayan bir cihaz günü çok rahat çıkarır. Sadece mobil veride berbat batarya.

Ben hiçbir şey yapmiyorum sadece sosyal medya ve küçük basit oyunlar bana günü çıkartsın yeter.

Tamam. Günü dışarda geçirdiğinizi hayal edin. Wifi yok. Mobil veri kullanıyorsunuz. Telefonsuz kalacaksınız. Bu kabul edilemez.
Ayrıca niye telefonu savunma gereği duydunuz?. Kötü işte bataryası.
Mobil veri için bir çok cihaz böyle zaten. Fiyatına göre çok iyi bir cihaz çünkü ikinci elde.

Alacaksanız sıfır 13 aşağısına inmeyin. En kötü 12 aşağısına inmeyin. O bütçeyle Apple işine girilmez.

Kime göre kötü arkadaşım kaç tane iPhone 11'e denk geldim gayet güzel ekranları Android cihazların ekranları asıl berbat.

Apple fanboyu bir insandım zamanında. O zamanki yorumlarıma da bakabilirsiniz. Hepsinde kötülerdim cihazın ekranını. Düzgün bir cihaz elinize alsanız anlarsınız zaten.

S21 FE al geç dostum. Apple istiyorsan bu para yeterli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…