2023'te hangi iPhone modeli alınmalı?

Bütçe
0-15.000
Hangi cihaz için konuştunuz? Ben bataryası berbat derken iphone 11'e demedim onu. İphone SE'ye dedim.
iPhone SE2020 için konuşuyorum zaten. Wi-Fi için %80-%85 arasında olmayan bir cihaz günü çok rahat çıkarır. Sadece mobil veride berbat batarya.

iPhone SE2020 için konuşuyorum zaten. Wi-Fi için %80-%85 arasında olmayan bir cihaz günü çok rahat çıkarır. Sadece mobil veride berbat batarya.
Tamam. Günü dışarda geçirdiğinizi hayal edin. Wifi yok. Mobil veri kullanıyorsunuz. Telefonsuz kalacaksınız. Bu kabul edilemez.
Ayrıca niye telefonu savunma gereği duydunuz?. Kötü işte bataryası.

Tamam. Günü dışarda geçirdiğinizi hayal edin. Wifi yok. Mobil veri kullanıyorsunuz. Telefonsuz kalacaksınız. Bu kabul edilemez.
Ayrıca niye telefonu savunma gereği duydunuz?. Kötü işte bataryası.
Mobil veri için bir çok cihaz böyle zaten. Fiyatına göre çok iyi bir cihaz çünkü ikinci elde.

Kime göre kötü arkadaşım kaç tane iPhone 11'e denk geldim gayet güzel ekranları Android cihazların ekranları asıl berbat.

Apple fanboyu bir insandım zamanında. O zamanki yorumlarıma da bakabilirsiniz. Hepsinde kötülerdim cihazın ekranını. Düzgün bir cihaz elinize alsanız anlarsınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı