2023'te Her Eve 100 Mbit/s İnternet Erişimi!

Yaa inanin 3 yıldır alt yapı kuracaklar alt yapi dedigimde binanın önünden geçiyor zaten fiber binaya girecekler işte 3 yıldır yukarı bi anten taktilar onunla takılıyoruz şimdilik bana boş geliyor bu laflar

Geç kaldınız, o dediğiniz işi bile beceremezsiniz siz. Millet küstü size.

Bunlar hep oy toplama operasyonudur bunu Türkiye'de yapmaları imkansızdır.

100Mbit de hız sanki. 10MB işte. şu an 3.5-4 alıyorsak 2 katına çıkacak. Çok da hissetmeyeceğiz bir şey. Üniversitelerimizde kullanılan internet 1000Mbit/s. Asıl ondan verin ondan. Elin Polonya'sının köyünde 900Mbit internet var. Kültür başkentinde 3 buçuk megabyte'a mahkum kaldık. Yan mahallede İ.T.Ü var, onun altından 1000Mbit geçiyor. Biz Osmanlı'da gayrimuslim muamelesi görüyoruz arkadaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş senin kafan mı güzel? Senin şuan aldığın hızda 16,24,35,50 ve 100 Mbit. Senin baya bir araştırman lazım konuyu. Mbps’nin açılımı Megabit zaten sana verilen hızda Mbps cinsinden olduğuna göre? Sen şuan 3.5-4 alıyorsan zaten hızın 35 MBPS’dir. Ayrıca 100 Mbps saniye 12.5 byte yükleme oluyor nasıl 10’a yuvarlıyorsun. Gayet 3 katı hız alırsın.

2023'te bu konuyu gören arkadaşlarımıza selam şimdiden. Lütfen konuyu hemen hortlatabilir misiniz? Boş ve asılsız bir vaat olduğunun kanıtını belirtmeniz açısından Teşekkür ederim.

Canısı kafam güzel değil heyecanlanmışsın sanırım tam okuyamamışsın. Benim dediğimde seninkinden bir fark yok. 100Mbit = 10MB işte hadi 12.5MB olsun teorik rakamla...

Benim internetim 50MBit/s, tabi teoride almam gereken 6.5MB civarı bir şey. Ama gelen hız 3.5,4. Bu yüzden 100'e cıkınca da hissedilen olarak 2ye katlayacak dedim.

Sakin ol sakin

2023'te bu konuyu gören arkadaşlarımıza selam şimdiden. Lütfen konuyu hemen hortlatabilir misiniz? Boş ve asılsız bir vaat olduğunun kanıtını belirtmeniz açısından Teşekkür ederim.
Vallahi nerden gördüm bilmiyorum güzel hortlatmışım

2 yıl daha 10 MBps ile kalmak anlamına geliyor.

2 yıl daha 10 Mbps ile kalmak anlamına geliyor.
Hocam cidden 2 yıl sonra o kaldığınız hızdan bir anda 10 katı hıza çıkma ihtimalini tırnak içerisinde ''inanabiliyor musunuz'' yoksa sadece inanmak mı istiyorsunuz sormamda mahsuru yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…