2023'te Her Eve 100 Mbit/s İnternet Erişimi!

Canısı nedir, daha üslubun kahvehanede gününü geçiren dayılar gibi. Sana ne yazdığını anlatırdım da neyse gerek yok reis. Senin seviyene düşmeye çalıştım yapamadıysam kusura bakma. İyi forumlar. Ayrıca 3’e katlıyor, o ayrı konu.

Kahvehanede günümü geçiren bir dayı olma ihtimalim çok mu düşük geldi? Taklit yapmıyorum yavru gel eşli 101 var.

Senin ciddi sakin olman lazım

Rakamlarla konuşmayı çok seviyorsun belli ki, ben gerçeklerle konuşmayı seviyorum. Formülü yazıp byte cinsinden çevirdiğimde 8'e bölüp evet 12.5 buluyorum senin kadar aklım var bilgisayar teknolojilerinde, sağol Yuvarlamanın sebebi de GERÇEKLER ile alakalı, her şey teorideki gibi işlemiyor.

50Mb/s internet paketimde benim evime gelen GERÇEK internet hızı 4MEGABYTE geçmiyor. Ama sen çok seversin 50 yi 8 e bölüp 6,25 bulmayı. Evet 6,25 gelmesi gerekiyor ama GELMIYOR Hayır paketim 35Mb/s değil 50 Mb/s Bu yüzden 100Mb/s paket bağlandığında da hızımın 12.5MB/s'ye çıkacağını hiç ama hiç sanmıyorum. 3 e kağıt üzerinde katlıyor olabilir, gerçek dünyada (istanbul-erenköy) katlamıyor, capiche?

Evimin olduğu caddeden fiber geçiyor. Kaç aydır apartmana döşemediler. Tüm Türkiye'ye zor gibi bence.

Nedense herhangi bir gelişim veya bir yenilik 2023 yılında geliyor neden peki?

Her şeyin 2023'e bağlanması bana bir şeylerin yalan olduğunu düşündürüyor.

Nedense herhangi bir gelişim veya bir yenilik 2023 yılında geliyor neden peki?

Her şeyin 2023'e bağlanması bana bir şeylerin yalan olduğunu düşündürüyor.
2021 "maya takvimi bitiyor" hesabı gibi, 2023'te de bizim bi takvim bitecek ama hangisi bakalım

Bir zamanlar 70 kb/s gören ben: "inandım."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…