2023'te iPhone 13 mü, 2024'te iPhone 14 Pro Max mi?

Bence bayağı haksız bir eleştiri olmuş. Kamera performansı olarak gayet iyi, ondan yana bir şüphem hiç yok.

Peki neden diğer iPhone serileri için aynı yorumu yapmadım acaba? Haksız eleştiri olmuş diyebiliyorsunuz? Doğruları nerede söyleyeceğiz?

Kamera performansı iyi bir model? O alınmaz, bu alınmaz kafasından çıkın. 2 nesil önceki üst segment cihaz. Neyi alınmaz?

Bu yorumu sadece iPhone 13 modeli için söylüyorum, o alınmaz bu alınmaz demiyoruz.
Kamera performansı ve bazı fotoğraf ayarlamalarında iyi sonuçlar vermiyor. Bunun neyini anlamıyorsunuz anlam veremedim. Günlük kullanım ve standart kullanıcılar maalesef bu durumu dikkatli bakmadıkları sürece fark edemiyorlar. Amatör olmayın.

Son düzenleme:
Peki neden diğer iPhone serileri için aynı yorumu yapmadım acaba? Haksız eleştiri olmuş diyebiliyorsunuz? Doğruları nerede söyleyeceğiz?

Bu yorumu sadece iPhone 13 modeli için söylüyorum, o alınmaz bu alınmaz demiyoruz.
Kamera performansı ve bazı fotoğraf ayarlamalarında iyi sonuçlar vermiyor. Bunun neyini anlamıyorsunuz anlam veremedim. Günlük kullanım ve standart kullanıcılar maalesef bu durumu dikkatli bakmadıkları sürece fark edemiyorlar. Amatör olmayın.

Amatör olmayın? Kullandığın cihaz sayısı kadar iPhone kullanmışımdır emin ol. iPhone 13'ün sadece renk tonlarıyla alakalı bir sorunu vardı. Sağdan soldan duyduğun bilgilerle burada zırvalama. O fiyata profesyonel kamera performansı mı bekliyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amatör olmayın? Kullandığın cihaz sayısı kadar iPhone kullanmışımdır emin ol. iPhone 13'ün sadece renk tonlarıyla alakalı bir sorunu vardı. Sağdan soldan duyduğun bilgilerle burada zırvalama. O fiyata profesyonel kamera performansı mı bekliyorsun?

Şaka yapıyor olmalısın, üst segment cihazlar kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.
Sağdan soldan duyduğum şeyleri burada yazacak son kişi benim papağan gibi siz aynı şeyleri yazmaktan vazgeçin bence! Fiyat arttırılıp 14 alınması daha mantıklı olur. Umarım anlatabilmişimdir. Çok yorum yapmak çok bilgi bildiğiniz anlamına gelmiyor.

Renk tonu mevzusu cozuleli cok oldu bu arada. iPhone 13'un arka kamera kurulumu gayet guzel, hadi iPhone 12 ve onceki modellerin kamerasina kotu denilse anlarim, kucucuk 1/2.55'' sensor var cunku. 13 modelinin kamerasi gayet basarili, zaten Apple mertebesinde kamera performansindaki en buyuk sicrama 12 ve 13 arasinda yapildi.

Renk tonu mevzusu cozuleli cok oldu bu arada. iPhone 13'un arka kamera kurulumu gayet guzel, hadi iPhone 12 ve onceki modellerin kamerasina kotu denilse anlarim, kucucuk 1/2.55" sensor var cunku. 13 modelinin kamerasi gayet basarili, zaten Apple mertebesinde kamera performansindaki en buyuk sicrama 12 ve 13 arasinda yapildi.

Düzeldiğine dair kaynak iletebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Renk tonu mevzusu cozuleli cok oldu bu arada. iPhone 13'un arka kamera kurulumu gayet guzel, hadi iPhone 12 ve onceki modellerin kamerasina kotu denilse anlarim, kucucuk 1/2.55'' sensor var cunku. 13 modelinin kamerasi gayet basarili, zaten Apple mertebesinde kamera performansindaki en buyuk sicrama 12 ve 13 arasinda oldu.
“Vardı” dedim zaten. Şu an herhangi bir renk sorunu yok. Ezbere konuşuyor.

Sorun düzeldiyse kaynak atın kardeş! Boş yapmak yerine!
Al dostum:

Ekran Görüntüsü (284).png

Saka maka kendi kullandigim iPhone 12 gercekten bu konuda 13'den daha beter halde.

Ekran Görüntüsü (283).png

2 ay once, yeni yapilmis bir test

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Renk tonu mevzusu cozuleli cok oldu bu arada. iPhone 13'un arka kamera kurulumu gayet guzel, hadi iPhone 12 ve onceki modellerin kamerasina kotu denilse anlarim, kucucuk 1/2.55'' sensor var cunku. 13 modelinin kamerasi gayet basarili, zaten Apple mertebesinde kamera performansindaki en buyuk sicrama 12 ve 13 arasinda yapildi.
Surada yeterince acikladim zaten her seyi.

Al dostum:

Eki Görüntüle 2014206

Saka maka kendi kullandigim iPhone 12 gercekten bu konuda 13'ten daha beter halde.

Eki Görüntüle 2014208

2 ay once, yeni yapilmis bir test.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Surada yeterince acikladim zaten her seyi.

Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyor olmasınız, attığınız Video'yu daha detaylı incelemenizi öneririm. Bariz bir şekilde 14 daha iyi iş çıkarmış. 13 serisinde söylediğim sorun hala devam ediyor. Gözlemlediğim kadarıyla. Cihazlarda kullanılan lensler hakkında bilgim var. Diyafram değişikliğini gözlemlemiş olmanız gerekiyor. 14 kendini gayet iyi göstermiş.

Öyle mi olmuş? Yalan söyleme bari dostum. Ben zaten bu işle uğraşıyorum.

Anlamamazlıktan mı geliyor yoksa cidden mi anlamıyor bilemedim.

Düzelen bir şey göremiyorum!

şekilde 14 daha iyi iş çıkarmış. 13 serisinde söylediğim sorun hala devam ediyor. Gözlemlediğim kadarıyla
Dalga mi geciyorsun dostum? 13'un, 14'ten daha iyi cektigini iddia eden kimse yok. 13 modellerinde belirttiginiz sorunun var olduguna dair kaynak paylasabilir misin? Paylastigim videodan veya baska testlerden ekran goruntusu alip paylasabilir misin? Gorelim bakalim neymis bu sorun.
Cihazlarda kullanılan lensler hakkında bilgim var.
Lensler kamera performansina cok fazla etki etmiyor. Azcikta sensorler hakkinda bilgin olsaymis keske.

13 serisinde söylediğim sorun hala devam ediyor
13 serisinin kamerasi sorunlu deyip, 13 Pro modeli ile ayni sensoru barindiran 14'e cok basarili demeniz de ilgincmis.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı