2023'te neler olacak?

Gösterse de kazanacağını düşünmüyorum. CHP'de veya diğer partilerde düzgün muhalefet olabilecek kapasite yok. Eğer böyle bir kapasiteye sahip olsalardı bugün bu sıkıntıları kesinlikle yaşamazdık. Muhalefet iyi olsaydı iktidarda olan sürekli düzgün çalışmak zorunda kalacaktı. Türk milleti artık eskisi gibi değil. Her şeye tamam diyor. Eleştiri ve tepki çıkmıyor. Çıksa bile sözde kalıyor. Mevcut iktidar biraz kan kaybı yaşayacak o kadar. Rüyalarda muhalefet alacak falan komik geliyor. Ben 20 yaşımdayım neredeyse bu zamana kadar gördüğüm çoğu anketi hep muhalefet önde götürüyor gözükmesine rağmen mevcut iktidar farkla geçiyordu. Sosyal medya göründüğü gibi değil her şey.

CHP de seçimi kazanabilir gözüyle baktığım iki siyasi var biri Mansur diğeri Ekrem bu kişilerin iyi birer yönetici olacağını düşünüyorum. Ekrem zaten iyi muhaliflik yapan biri, her ne kadar son zamanlar da bazı hataları olsa da. Halkın büyük kısmının ot gibi yaşayıp her şeye evet demesi ve kötü olayları saniyesinde unutması benim en çok sinirimi bozan şey, ne yazık ki halkın beyni uyuşmuş gerçi okuma yazma oranı bu kadar az iken şaşırmak zor. Bu anketlere inanmamak gerekiyor zaten sadece 1000-2000 kişinin katıldığı anketlerin doğruluk payı 0'a yakın. Bazı anketlerde zafer partisinin CHP kadar oy aldığı bile oluyor. Ben iktidarın değişeceğini düşünüyorum Mansur veya Ekrem alabilir alamazsa da kaçın kurtulun bu ülkeden kim bilir neler olacak 2023 de akp kazanırsa neler olacak.

Mansur un kazanma ihtimalini Ekrem'den daha fazla görüyorum. Mansur hem sağdan hem soldan destek alan biri.

CHP de seçimi kazanabilir gözüyle baktığım iki siyasi var biri Mansur diğeri Ekrem bu kişilerin iyi birer yönetici olacağını düşünüyorum. Ekrem zaten iyi muhaliflik yapan biri, her ne kadar son zamanlar da bazı hataları olsa da. Halkın büyük kısmının ot gibi yaşayıp her şeye evet demesi ve kötü olayları saniyesinde unutması benim en çok sinirimi bozan şey, ne yazık ki halkın beyni uyuşmuş gerçi okuma yazma oranı bu kadar az iken şaşırmak zor. Bu anketlere inanmamak gerekiyor zaten sadece 1000-2000 kişinin katıldığı anketlerin doğruluk payı 0'a yakın. Bazı anketlerde zafer partisinin CHP kadar oy aldığı bile oluyor. Ben iktidarın değişeceğini düşünüyorum Mansur veya Ekrem alabilir alamazsa da kaçın kurtulun bu ülkeden kim bilir neler olacak 2023 de akp kazanırsa neler olacak.
Umarım Kılıçdaroğlu aday olmaz, olsa bile vereceğim de işte...

Mansur un kazanma ihtimalini Ekrem'den daha fazla görüyorum. Mansur hem sağdan hem soldan destek alan biri.
Mansur Yavaş daha mantıklı bir aday olur ancak sadece sallandırır koltuğu o kadar. Daha ilerisini yapamaz büyük ihtimal. Kılıçdaroğlu gibi birisi belki iyi birisi olabilir ancak kesinlikle başarısız biri. Böyle bir ana muhalefet lideri olduğu sürece mevcut parti 5 senede götürür 10 senede götürür. Hele eğer Ümit Özdağ'ın Bilkent Üniversitesi'ndeki konuşmasında dendiği gibi Kılıçdaroğlu'nu aday olarak çıkarmak istediği bilgisi varmış. Yani şunu derim ki CHP'den hiç birşey beklemeyin. Rakibi kazansın diye bu kadar uğraşanı görmedim hiçbir yerde.

Sen bayağı CHP Fan'ı çıktın ha. Ekrem bey, mansur bey diye bağırıyorsun her yerde :D Unutma ki CHP ile AKP aynı zihniyet. 2 partinin politikaları da bir işliyor.

CHP fanı değilim sadece 2023 de kazanmalarını istediğim için CHP'yi destekliyorum. Ekrem'i yazmamın sebebi bir ihtimal de olsa kazanabileceğini düşünmem. Mansur u yazmamın sebebi de Ankara'yı iyi yönetmesi ve şovmen biri olmaması. İki Parti'nin politikaları bir işliyor diyemem sadece Kemal ve partiye doldurdukları yüzünden genel olarak iyi muhalefet yapamıyorlar.
Mansur Yavaş daha mantıklı bir aday olur ancak sadece sallandırır koltuğu o kadar. Daha ilerisini yapamaz büyük ihtimal. Kılıçdaroğlu gibi birisi belki iyi birisi olabilir ancak kesinlikle başarısız biri. Böyle bir ana muhalefet lideri olduğu sürece mevcut parti 5 senede götürür 10 senede götürür. Hele eğer Ümit Özdağ'ın Bilkent Üniversitesi'ndeki konuşmasında dendiği gibi Kılıçdaroğlu'nu aday olarak çıkarmak istediği bilgisi varmış. Yani şunu derim ki CHP'den hiçbir şey beklemeyin. Rakibi kazansın diye bu kadar uğraşanı görmedim hiçbir yerde.

Kemal umarım aday olmaz eğer olursa tamamen ümidimi keserim. Muhalefette ki en başarısız siyasi olabilir.

Bu hale zaten geleceğiz o net artık. Ben geçen sene liseden mezun oldum. 2020 yılında falan 5-10 ₺ ile rahatlıkla karnımı doyuruyordum. Şimdi bir poğaça olmuş 3,5 ₺.

Poğaça 4 lira artık hocam😶
Bu hale gelmediysek ben neden her gün simit poğaça yiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum hocam. Eskiden hem evden koyar yerdim, hem de dışarıdan alır yerdim. Maalesef artık okula giderken ne olursa olsun para harcayamıyorum. Ailemin bütçesi belli, masraf olamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı