2023'te neler olacak?

1. soru - Düşünceleri hep CHP yönüne, ne düşünüyorsa CHP üzerine düşünüyor. (Eğer düşük bir zihniyet isen buna "ne yapacaksın milletin ne düşündüğünden" diyeceğine o kadar eminim ki.)
2. soru - Halk kimi isterse o olacak, bunun kavgasını yaratmaya gerek yok. Ülkeyi yıkacaksa halk, kalkındıracaksa halk kalkındıracak.
3. soru - Hayır, yok.
4. kötülemeye gelirsek - Artık dedikleriniz şu anki iktidardan daha iyi muhalefet yapıyor ve emin, net konuşuyor, düşünceleri pozitif. Mevcut iktidar gibi her şeye "umudumuz yok." demiyor. Hiç mi görmediniz AKP, CHP ve diğerlerini savunan 15-18 yaş kitle de burada cahil durumuna düşüyorsunuz.

Umarım açıklayıcı olmuştur, anlayışla karşılamayı sana bırakıyorum artık.
Düşüncelerinin Chp üzerine olması ve Fan farklı iki kavram, önce kullandığınız kelimelerin anlamını idrak edin sonra kullanın. Madem alternatif sunamıyorsun o zaman insanların çözüm olarak öne sürdüklerine temelsiz muhalefet yapmayacaksın. "Halk kimi isterse o olacak" biz aksini mi iddia ettik? Martavalı geç. İktidardan daha iyi muhalefet yapmak ne demek ya? Böyle mantıksız tutarsız bir cümle var mı? Ana dilinde A2 seviyesinde yazıyorsun burada ahkâm kesme derdindesin. Senin altına bez bağlarlarken ben hukuk fakültesindeydim. "Cahilmiş, umarım açıklayıcı olurmuş" dedi ana dilinde dahi yazamayan bana yuvarlak cümlelerle argüman dahi sunamayan zât.
 
AKP'nin kazanmasıyla uzun adamın başbakan diktatörlüğü tamamen oluşacak. Onun dışında gene aynı düşüş. CHP kazansa da çok bir şey değişmez açıkcası. CHP, kadın-erkek eşitliğini temel bir hak ve vazgeçilmez bir değer olarak görmekteyken kadın kotası bulunması ne kadar mantıklı? Çoğu parti halka sahte vaatler verip, çözümü değil sonucu söylerek insanları kandıracaktır. (Enflasyonu düşüreceğiz, paramızı değerlendireceğiz gibisinden.)
 
@495477
Senin amacın AKP olmasında hangi parti olursa olsun sanırsam. Erdoğan'da iyi bir muhalifmiş kazanmış ülkeyi şaha kaldırmış demek. Bir siyasetçinin seçimi kazanabilecek nitelikte olması ülkeyi kurtaracağı anlamına gelmez.
 
Cidden şu zamandan sonra ülkenin kurtulacağını düşünen kişi varsa unutsun hayallerini hayat toz pembe değil maalesef bana inanmıyorsa İstanbul'da bir ara sokağa girsin anlar zaten veya denize filan gitsin anlar zaten.
 
Yine klasik şeyler patlayan bombalar azan suçlar "bilmiyorduk" gafları terör kukla muhalefet ohal ve önceden yazılmış senaryolar. Bir uzaylı istilası falan olsa sahtesinden o bile daha güzel olurdu ya.
 

Geri
Yukarı