2023'te PS4 alınır mı?

Flordy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba PS4 almak istiyorum Fornite, Apex, GTA 5 gibi 1 2 Online oyun oynarım sizce beni 3 4 yıl falan götürür mü? Destek falan kesilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba PS4 almak istiyorum Fornite, Apex, GTA 5 gibi 1 2 Online oyun oynarım sizce beni 3 4 yıl falan götürür mü? Destek falan kesilir mi?

Şu an günümüzde bile hala güncel oyunları oynatıyor ama ileriki bir tarih için bir şey söyleyemem.

3-4 yıl belki götürmez ama 1-2 sene götürür. Bende de var PS4 ve artık eski jenerasyon olduğu hissettiriyor kendini. Bundan sonra çıkacak oyunlaarın pek çoğunun PS4 için geleceğini hiç sanmıyorum.

Şu anda oynarsın hatta belki 1 sene falan güncel oyunlari PS4 ede taşırlar ama 2 3 sene sonra kesinlikle gelmez.
(Alınır ama en güncel oyunlari oynamak istiyorsan 2 3 sene sonra bile o zaman PS5 veya Xbox Series S, X gibi konsolları alman gerek.)

Şu anda oynarsın hatta belki 1 sene falan güncel oyunlari PS4 ede taşırlar ama 2 3 sene sonra kesinlikle gelmez.
(Alınır ama en güncel oyunlari oynamak istiyorsan 2 3 sene sonra bile o zaman PS5 veya Xbox Series S, X gibi konsolları alman gerek.)

Yok ben çıkmış oyunları oynarım yeni oyunlarla işim yok sizce kaç yıl götürür?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı