2023'te Windows 11'e geçilir mi?

Şahsen "başkaları 1-2 sene kullansın sonra biz kullanırız" kafasında değilim. İnternette pek çok fikir ayrılıkları var, ondan dolayı bir şüpheye düştüm ve sorma gereksinimde bulundum. Yani böyle bir yorum yapmanız bana mantıksız geldi.
Hocam bu fikir ayrılıkları hep oldu, Windows 8.1 cıktığında herkes yediciydi bu sene 8.1 desteği kesilince herkes son kale yıkıldı dedi.

Şahsen "başkaları 1-2 sene kullansın sonra biz kullanırız" kafasında değilim. İnternette pek çok fikir ayrılıkları var, ondan dolayı bir şüpheye düştüm ve sorma gereksinimde bulundum. Yani böyle bir yorum yapmanız bana mantıksız geldi.
Hocam size istinaden yazmadım ben bunu. Israrla Windows 11 gömen bir grup var onlara verdim inceden.

Konu için: Parçaların resmi desteği yoksa geçme, hata alma ihtimalin bence daha yüksek olur.
Yukarıdaki arkadaş Suriyeli falan herhalde o Türkçe ile nasıl yaşıyor anlamadım.

Ben hepsini deniyorum fırsat olduğunda. Windows 11 daha olmamış. Özellik çok geliyor ama performans ve stabil değil.
Gayet de stabil ve her gelemeyen özelliği deneyerek zaten sistemin bütün stabiliteyi bozarsınız.
Çıktığı ilk günden bugüne Windows 11'de kullandım. Windows 10'a göre her daim performans ve kararlıkta geride.
Performans testleri bunu demiyor. Tek fark sanallaştırma tabanlı koruma onu kapatırsanız aynı çıkıyor.

Benim deneyimlerime inanma ama Microsoft sorunlu olduğunu açıkladı zaten. Boşuna burada saçmala istersen :D.
Link istiyorum yoksa yanlış bilgilendirme basacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı