Site virüslü açmayın. Kaç kere raporladım mod yokmu?![]()
Microsoft offers fix for Windows 11 gaming performance issues
Affected PCs can now upgrade to the Windows 11 2022 Update.www-theverge-com.translate.goog
Sitenin google translate ile çevrilmiş versiyonu o.Site url ne böyle![]()
Site virüslü açmayın. Kaç kere raporladım mod yokmu?
Daha siz url'ye bile virüs diyorsun ne olduğunu bilmiyorsunuz? Bana sallıyorsunuz burada.Site url ne böyle![]()
Böyle bir boş amacım yoktur.7 günlük hesapta 500'e yakın mesaj var. Kimse görmedi mi moderasyondan mesaj kasmaya çalışılığını![]()
Ben Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim çok istersen ben cevap veririm merak ettiğin konularaDaha siz url'ye bile virüs diyorsun ne olduğunu bilmiyorsunuz? Bana sallıyorsunuz burada.
Desteğil sağlanmayan driverları kendi kurabilmeli çünkü destek yok fakat ben ekran kartı dışı bütün driverları Windows'a emanet ederim. Sorun da yaşamadım.
Günaydın, sitelerde de virüs olabiliyor.Daha siz url'ye bile virüs diyorsun ne olduğunu bilmiyorsunuz? Bana sallıyorsunuz burada.
Böyle bir boş amacım yoktur.
Hocam yanlış bilgini de kabullen istersen google translate sitesi o.Günaydın, sitelerde de virüs olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.