YigiTZ0
Kilopat
- Makaleler
- 8
Geçilmez ve önüne ne koysan yercilerin lafına kanıp yükleme. Çok kötü performansı olan bir işlemci.
İşlemci?
Geçilmez ve önüne ne koysan yercilerin lafına kanıp yükleme. Çok kötü performansı olan bir işlemci.
URL'ye direkt bakınca da virüs oluyor değil mi?Günaydın, sitelerde de virüs olabiliyor.
Ben site virüslü diyen kişi değilim. Sadece sitelerde de virüs olabildiğini söyledim.Hocam yanlış bilgini de kabullen istersen google translate sitesi o.
Kendim denedim aynı URL.
Rufus ile yüklemeye dene. Orada Windows 11'in istediklerini göz ard etme şansın var.Eki Görüntüle 1698900
Bu arada Windows 11e geçmeye çalıştığımda ne kadar PC Sistem durumu denetleyicisi Windows 11in bu cihaz için uyumlu olduğunu göstersede Windows 11e geçmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, bunun bir çözümü varmıdır?
Yükseltme yardımcısını dene.Eki Görüntüle 1698900
Bu arada Windows 11e geçmeye çalıştığımda ne kadar PC Sistem durumu denetleyicisi Windows 11in bu cihaz için uyumlu olduğunu göstersede Windows 11e geçmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, bunun bir çözümü varmıdır?
Merhaba, uzun süredir Windows 10'dan Windows 11 geçme konusunda kararsızım, çünkü ilk çıktığında birçok hata olduğunu söylüyordu birçok kişi. Ama şu an Windows 11 kullanan birçok arkadaşım Windows 11'in düzelmiş olduğunu söylüyor ama hala kararsızım bu konuda. Bir tavsiye verebilirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.