2023'te Windows 11'e geçilir mi?

Oyunlarda FPS düşüşü yaşamıyorum aksine Windows 10'a nazaran FPS artışım oldu bir arkadaşım Windows 11'e geçtiğinde birkaç sıkıntı oldu ama 16 GB RAM'a geçtiğinde tek kalan şey imleç lagı bilgisayardan bilgisayara değişiyor bende olmaz sende olur öyle düşün ama geçmeni öneriyorum zaten Windows 11'i beğenmezsen 15 gün içinde geri döndürebiliyorsun Windows 10'a.

1678625723939.png

Bu arada Windows 11e geçmeye çalıştığımda ne kadar PC Sistem durumu denetleyicisi Windows 11in bu cihaz için uyumlu olduğunu göstersede Windows 11e geçmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, bunun bir çözümü varmıdır?

Eki Görüntüle 1698900
Bu arada Windows 11e geçmeye çalıştığımda ne kadar PC Sistem durumu denetleyicisi Windows 11in bu cihaz için uyumlu olduğunu göstersede Windows 11e geçmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, bunun bir çözümü varmıdır?
Rufus ile yüklemeye dene. Orada Windows 11'in istediklerini göz ard etme şansın var.

Dosya Ekleri

• 1678626001751.png
    1678626001751.png
    28,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen tavsiye etmezdim.
En son NVIDIA Driver sorunu vardı sonra hallettiler hemen ama böyle saçma sapan birkaç sorun çıkabiliyor, can sıkmaya değmez test edenler ve beta süreçlerinde tüm hatalar ayıklanınca temiz ve sorunsuz bir deneyim daha tatlı olur bence. Bir de AMD CPU desteği sorunu vardı düzeldi mi bilmiyorum.
Onun dışında bazı uygulamalarda yersiz performans sıkıntısı iddiaları vardı, seri şekilde ortadan silindiler, galiba düzeldi.
Gene de Driver güncellemelerinde olduğu gibi, "bir sorun yoksa elleşmemek daha iyi" Çok eski kalırsa güncellersin.

Merhaba, uzun süredir Windows 10'dan Windows 11 geçme konusunda kararsızım, çünkü ilk çıktığında birçok hata olduğunu söylüyordu birçok kişi. Ama şu an Windows 11 kullanan birçok arkadaşım Windows 11'in düzelmiş olduğunu söylüyor ama hala kararsızım bu konuda. Bir tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Hataları var ama geçilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı