2023'te Xbox One alınır mı?

Lil Wonka

Hectopat
Arkadaşlar PS3 alacaktım fakat çoğu arkadaş değmez dedi. Bende PS4 fiyatlarını ve oyun fiyatlarını görünce Xbox'a yöneldim. Xbox One S düşünüyordum ama çok yüksek beklentim olmadığı için ve fiyatta da kısmak için Xbox One'a yöneldim. Aşırı yüksek grafik beklemiyorum. FIFA, mk, MC, GTA vb. gibi oyunlar oynayacağım. Ve affedin ama bilmediğim için soruyorum, Xbox One (2013) hala Game Pass üyeliği alınabiliyor mu ve FIFA 23, Warzone 2, Mortal Kombat 11 Xbox One'da var mı?

FIFA 23, Warzone 2, Mortal Kombat 11 Xbox One'da var mı?
Gamepass ve saydığınız oyunların hepsi var hocam 2023'de hala alınır.

Technopat sosyal zaten soru sorup bilgi almanız için oluşturulmuş bir platform sorduğunuz sorular için özür dilemenize gerek yok.

Arkadaşlar PS3 alacaktım fakat çoğu arkadaş değmez dedi. Bende PS4 fiyatlarını ve oyun fiyatlarını görünce Xbox'a yöneldim. Xbox One S düşünüyordum ama çok yüksek beklentim olmadığı için ve fiyatta da kısmak için Xbox One'a yöneldim. Aşırı yüksek grafik beklemiyorum. FIFA, mk, MC, GTA vb. gibi oyunlar oynayacağım. Ve affedin ama bilmediğim için soruyorum, Xbox One (2013) hala Game Pass üyeliği alınabiliyor mu ve FIFA 23, Warzone 2, Mortal Kombat 11 Xbox One'da var mı?
Arada pek fiyat farkı yok ise One S daha mantıklı olur hocam. Dediğiniz oyunların hepsi var Gamepass'de var özgürce oynayabilirsiniz.

Yinede Xbox One S almaya bakın.
Aynısını düşünüyordum ama yaşım çok büyük değil çalışmıyorum okuyorum bu yüzden para biriktirerek alacağım o yüzden 2013 sürümünü düşünmüştüm genede sağolun
Arada pek fiyat farkı yok ise One S daha mantıklı olur hocam. Dediğiniz oyunların hepsi var Gamepass'de var özgürce oynayabilirsiniz.
Sağolun hocam

Hocam ben daha bugün Xbox series x aldım yıllardır ps5 kullanıcısıyım Şuan game pass fiyatlarına bakınca ps5’den geri kalır bi farkı yok çoğunluk gamepass uygun uygun diyordu.Gamepass ultimate aylık 209 tl diğer game pas 159 tl.Ps plus yıllık 1400-2740 tl

Hocam ben daha bugün Xbox series x aldım yıllardır ps5 kullanıcısıyım Şuan game pass fiyatlarına bakınca ps5’den geri kalır bi farkı yok çoğunluk gamepass uygun uygun diyordu.Gamepass ultimate aylık 209 tl diğer game pas 159 tl.Ps plus yıllık 1400-2740 tl
Bu alınmaması anlamına gelmiyor hocam gamepass olmadan da kullanabilir keza ben öyle yapıyorum. Eski oyunlar Xbox'da sudan ucuz zaten emulatör kurup bedava da oynayabilir kullanıcının keyfine kalmış bu.

Fifa 23 ve Mortal Kombat 11 X/S için var.Gta Xbox one için var

GtaV iki versiyonunda var Xbox one için ve Xbox series s/c için
image.jpg

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    222,9 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı