Bana beğenmedim basanlar YouTube'a gitsin kimsenin haberinin bile olmadığı içerikler üretsinler de görsünler vakit nasıl israf ediliyormuş.
YouTube'da tutunmak için biraz da olsa şansa ihtiyacın var ne kanallar var aylarca düzenli kaliteli içerik üretiyorlar 10.000 aboneden ileri gidemiyorlar. Kumar oynamayı seviyorsanız buyurun oynayın zaten Türk izleyicisine üretilen içeriklerden de çok düşük para elde edilebiliyor cebinize para girmeden sadece emek vermiş olacaksınız ve bu emeğinizin belki farkına bile varılmayacak.
Tarzım hugola-tolunay ören tarzı olacak, başlamak mantıklı bir fikir mi?
Tarzım hugola-tolunay ören tarzı olacak, başlamak mantıklı bir fikir mi?
Kanal adım Emirhan Polat hocam reklam olmasın diye paylaşmak istemedim.Mantıksız değil kaliteli içerik çekersen neden olmasın bir de kanal adı söyle abone olalım.
Hobilerim olan rap ve video çekmeyi değerlendiricem aslında, kitle elde edip asıl hayalim olan rape adım atmayı planliyorum ama eğer gelişirsem işler değişebilir tabiHayır.
Vaktini başka şeylerde değerlendirmeni tavsiye ederim.
Bilgisayar mühendisliği okuyorum zaten hocamVakit kaybı, ülkeye bir yararınız olsun şu an ülkenin youtubera ihtiyacı yok.
Başlanır ama böyle videolarla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.