Hocam İlber Ortaylı editi yapsa sonrada Mete Han kimdir diye video çekse tutar. Çok fazla kitap okuması lazım.Edit yapacaksa sesini kullanacak mı ki?
Hocam İlber Ortaylı editi yapsa sonrada Mete Han kimdir diye video çekse tutar. Çok fazla kitap okuması lazım.Edit yapacaksa sesini kullanacak mı ki?
Hocam ama eğer ki Celal Şengör veya İlber Otyalı editi yapsa baya linç yeğeceğini düşünüyorumHocam İlber Ortaylı editi yapsa sonrada Mete Han kimdir diye video çekse tutar. Çok fazla kitap okuması lazım.
Ben senelerdir Capcut'ı kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ve Premier'le özellikleri hemen hemen aynı.Hocam arada yüksek bir kalite farkı var. Profesyonel gibi başlarsa daha hızlı büyüyeceğini düşünüyorum ben. Kolaya kaçmayı doğru bulmuyorum.
Hocam savuncak işte veya Atatürk + Enver Paşa editi yapacak kanal bu direk. Ama yine söylüyorum günde 2-3 saat kitap okuması lazım. Kitap okuma nedeni ise bilmeden bir içeriği üretemez.Hocam ama eğer ki Celal Şengör veya İlber Otyalı editi yapsa baya linç yeğeceğini düşünüyorum
Aynen, başka yolla kitle elde edilip sonra istediğin konsepte dönebilirsin.Kitlen yok ise kitle elde etmek için en kötü yöntem.
Savuncak da o linç eden kitle çok değişik bir kitleHocam savuncak işte veya Atatürk + Enver Paşa editi kanal bu direk. Ama yine söylüyorum günde 2-3 saat kitap okuması lazım.
Oyun videoları çekeceksen yapma. Ondan önce shorts gibi yerlerden izleyici kazan bence.Henüz karar vermeedim ancak oyun videoları olabilir.
Savuncak da o linç eden kitle çok değişik bir kitle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.