Süper Lig şampiyonu kim olur?

krexin_776

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam, oncelikle super ligimizde kaldi 5 hafta. Sizce kim şampiyon olacak ve ayrica sizce Türkiye'de yapı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle burası Türkiye her şekilde siyaset bir yolunu bulup işin içine giriyor bana çoğu Galatasaray'lı hak verecektir ki ismi yapı olmasa bile bir haksızlık durumu var özellikle Anadolu takımlarına yapılan haksızlıklar hat safhada kısacası bizim ligimizde sadece sahada iyi oynamak değil masada da iyi oynamak gerekiyor şampiyonda bariz şekilde masada da sahada da iyi olan Galatasaray.

Galatasaray, yapı var şu var diye gereksiz tartışma yaratmayalım.

Objektif olan herkes bizim ligimizde adalet olmadığını bilir ismi yapıdır değildir ancak adaletsizlik var o kesin ben sadece Galatasaray için değil 3 büyükler harici diğer takımlar yok sayılıyor ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar şampiyonluğa giden hiçbir takımı yenemezler beraberlikle yetinmeleri gerek.

Objektif olan herkes bizim ligimizde adalet olmadığını bilir ismi yapıdır değildir ancak adaletsizlik var o kesin ben sadece Galatasaray için değil 3 büyükler harici diğer takımlar yok sayılıyor ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar şampiyonluğa giden hiçbir takımı yenemezler beraberlikle yetinmeleri gerek.

Bunu herkes bilir ki, 3 büyük takımda desteklenir geçen sene nasıl TFF GS'yi desteklediyse bu senede fenerbahce desteklendi ne derse o oldu zaten ona rağmen Ali koç bir şey elde edemedi taraftarlarda anladı artık sorunun yönetimde olduğunu.

Bunu herkes bilir ki, 3 büyük takımda desteklenir geçen sene nasıl TFF GS'yi desteklediyse bu senede fenerbahce desteklendi ne derse o oldu zaten ona rağmen Ali koç bir şey elde edemedi taraftarlarda anladı artık sorunun yönetimde olduğunu.

Ne dediyse olmadı öncelikle örnek olarak yabancı hakem istendi derbiye iki tarafta onayladı oldu kalan maçlar için yabancı istendi Beşiktaş samsun Trabzon Fenerbahçe evet derken Galatasaray veto etti kusura bakmada kimin bu işten çıkarı olduğu çok belli. Önceki sene ve bu sene yabancı var istendi yine Beşiktaş Trabzon bu işe hak verdi Galatasaray'ın evet demesini bekledik yarım sene kimin ne olduğu ortada kimse kimseyi kandırmasın.

Lig bitti zaten kazanan belli.

Orası öyle tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı