2024-2025 Süper Lig şampiyonu Galatasaray!

Evet görevli onun sebebini bilmiyorum hocam, fakat Türk hakemler kötü olduğu için bizim isteğimizle yabancı VAR ve yabancı orta hakem geldi ve gene yenemedik. Hakemler bizim sorunlarımız listesinde sonuncu falan olması gerekiyor. Ali Koç gönderilmeli ilk olarak sonra Mourinho gönderilmeli ve oyuncuların da çoğunun değişmesi gerekiyor bence çünkü şampiyonluk kaybediyoruz Amrabat tatilden story atıyor, yok profil fotoğraflarını değiştiriyorlar, kendi aralarında gülüyorlar maç sonu. Fenerbahçe'yi önemseyen yok hocam hakemler çok aşağılarda bu konuda aslında.
Dediğiniz gibi başta ali koç gitmeli. Ancak mourinho konusunda destek veremeyeecğim. Her sene hoca değiştirmekle de başarı gelmiyor. Mourinho İsmail kartaldan atıklarını kullanıyor mecburiyetten. Kendi isteğiyle dzeko tadic djiku gibi topçuları aldırmazdı yoksa. Eğer gönderilirse ikinci jesus vakası olur. Ona da istediği topçular alınmadan gitti, Moruinho da öyle olmasın. Sağlam bütçe ayrılırsa ben iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.

Dediğiniz gibi başta ali koç gitmeli. Ancak mourinho konusunda destek veremeyeecğim. Her sene hoca değiştirmekle de başarı gelmiyor. Mourinho İsmail kartaldan atıklarını kullanıyor mecburiyetten. Kendi isteğiyle dzeko tadic djiku gibi topçuları aldırmazdı yoksa. Eğer gönderilirse ikinci jesus vakası olur. Ona da istediği topçular alınmadan gitti, Moruinho da öyle olmasın. Sağlam bütçe ayrılırsa ben iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.
Hocam Haziran'ın başında geldi adam ve istediğini yollayabilir, aldırabilirdi diye düşünüyorum. İkinci transfer dönemi de aldırabilirdi sonuçta onlarla devam etti. Galatasaray'ı yenemeyip Okan Buruk'un burnunu sıkması falan kendini çok küçük düşürdü, lig bitti şampiyon lig başlamadan önce belliydi falan dedi. Çok saçma daha çok açıklaması var biraz "ağlıyor" gibi gerçekten. Kararınıza saygı duyuyorum tabi tazminatı çok fazla devam etmezsek.

Hocam daha ne kadar isteyeceği topçular alınacak? istesin istemesin şu adamların kalitesiyle yine de şampiyon olmayı becermeliydi. Büyük hoca ya sonuçta. Her şeyi yapması beklenir. Galatasaray'ın kadrosu daha iyi tabii ama En-Nesyri'yi isteyen de ben değildim yani.

Fenerbahçe'nin son şampiyonluğundan beri Beşiktaş 3 defa şampiyon oldu, birisinde averajla Galatasaray'ı geçip kupayı aldı. Başakşehir şampiyon oldu, Trabzonspor şampiyon oldu. Kısacası bu süreçte GS hariç 3 farklı takım şampiyonluk kazanabildi, yapı bu kulüpler şampiyon olurken ortada yoktu. Galatasaray'ın bu süreçte 13. olduğu bir sezon var, 6. olduğu iki sezon var... O kadar sezonda yapı işlemiyor, yapı Beşiktaş'a, Başakşehir'e ve Trabzon'a diş geçiremiyor ama Fenerbahçe'yi her zaman devre dışı bırakabiliyor. Serin hikaye. Bu durumda Fenerbahçeliler büyüklükte Başakşehir'in bile gerisinde olduklarını kabul ediyorlar ama bunun farkında değiller, büyük kulüpler mağduriyetlerin ve bahanelerin arkasına sığınıp 7 yıl başarısız olmuş birini o koltukta oturtmaz. Nasıl bir yapıysa Trabzonspor gibi bir şehir takımına hatta Başakşehir gibi semt takımına bir şey yapamıyor ama Fenerbahçe'yi her zaman eziyor. :D

Fenerbahçe'nin son şampiyonluğundan beri Beşiktaş 3 defa şampiyon oldu, birisinde averajla Galatasaray'ı geçip kupayı aldı. Başakşehir şampiyon oldu, Trabzonspor şampiyon oldu. Kısacası bu süreçte GS hariç 3 farklı takım şampiyonluk kazanabildi, yapı bu kulüpler şampiyon olurken ortada yoktu. Galatasaray'ın bu süreçte 13. olduğu bir sezon var, 6. olduğu iki sezon var... O kadar sezonda yapı işlemiyor, yapı Beşiktaş'a, Başakşehir'e ve Trabzon'a diş geçiremiyor ama Fenerbahçe'yi her zaman devre dışı bırakabiliyor. Serin hikaye. Bu durumda Fenerbahçeliler büyüklükte Başakşehir'in bile gerisinde olduklarını kabul ediyorlar ama bunun farkında değiller, büyük kulüpler mağduriyetlerin ve bahanelerin arkasına sığınıp 7 yıl başarısız olmuş birini o koltukta oturtmaz. Nasıl bir yapıysa Trabzonspor gibi bir şehir takımına hatta Başakşehir gibi semt takımına bir şey yapamıyor ama Fenerbahçe'yi her zaman eziyor. :D
Şu yazıdakileri bizim çoğu taraftarımızın neden anlamadığını çok merak ediyorum, Ali Koç çok fena manipüle ediyor diyeceğim ama manipüle olmakta çok saçma. Bir diğer seçenek para alıyorlar fikri olabilir fakat YDK üyelerinin maddi imkanları zaten çok iyi durumda 7'de 0 başarılı başkanı ayakta alkışladılar ilginç.

Şu yazıdakileri bizim çoğu taraftarımızın neden anlamadığını çok merak ediyorum.
Eski bir Galatasaraylı olarak (eski derken 1.5 yıldır desteklemiyorum) gerçekten üzülüyorum, Fenerbahçe taraftarının bu kadar imkana sahip bir kulübün futbol şubesinin başarısızlıklarını bu kadar ucuz bahanelerle kabullenmesi gerçekten ilginç. Fenerbahçe imkan olarak o kadar büyük bir kulüp ki o kadar yıldır hiç Şampiyonlar Ligi gelirine sahip olamadığı halde Galatasaray ile en azından denk maddi güç ortaya koyabiliyorlar ama taraftarı olmayan semt takımının şampiyonluğunu engelleyemeyen yapıya takıldıklarına inanabiliyorlar. Yapı nasıl oluyorsa sadece futbol için geçerli, diğer branşlarda esameleri okunmuyor. :D

Boşuna demiyorlar bir yalanı 40 defa söylersen gerçek olur diye, koltuğunu korumak için tüm tuşlara basan bir başkana inanabilen milyonlarca kişi hâlâ çıkıyor.

Eski bir Galatasaraylı olarak (eski derken 1.5 yıldır desteklemiyorum) gerçekten üzülüyorum, Fenerbahçe taraftarının bu kadar imkana sahip bir kulübün futbol şubesinin başarısızlıklarını bu kadar ucuz bahanelerle kabullenmesi gerçekten ilginç. Fenerbahçe imkan olarak o kadar büyük bir kulüp ki o kadar yıldır hiç Şampiyonlar Ligi gelirine sahip olamadığı halde Galatasaray ile en azından denk maddi güç ortaya koyabiliyorlar ama taraftarı olmayan semt takımının şampiyonluğunu engelleyemeyen yapıya takıldıklarına inanabiliyorlar. Yapı nasıl oluyorsa sadece futbol için geçerli, diğer branşlarda esameleri okunmuyor. :D

Boşuna demiyorlar bir yalanı 40 defa söylersen gerçek olur diye, koltuğunu korumak için tüm tuşlara basan bir başkana inanabilen milyonlarca kişi hâlâ çıkıyor.
Gerçekten çok haklısınız hocam ağzınıza sağlık, yani ben Fenerbahçe'nin buraya kadar bile nasıl geldiğine şaşırıyorum bazen koskoca kulüpte iki aday var ya başkanlığa, Ali Koç ve Aziz Yıldırım yani çok garip Aziz Yıldırım'a karşı değilim fakat işte yani büyük kulüp gibi gözükmüyor gerçek anlamda artık. Şu an yeni başkan adayları çıktı tabi ama onlarda gene yok yapı, yok hakemler şöyle yani gerçekten aralarında birisi yok ki siz niye bu puanları kaybettiniz hakemlik ne vardı diyebilecek. Üzücü bir durum fakat ben düzeleceğini sanmıyorum ya bilmiyorum. Ali Koç sanki her sene şampiyon oluyor gibi gelip tesis tanıtıyor, yüzme havuzu yapacakmış baya büyük hamleler geliyor başkandan😆😆

Resmi olarak ilk 5 yıldız olan takım.

Ben bir Galatasaray'lı olarak çok güzel bir sezondu diyebilirim Icardi'nin sakatlanmasıyla kesin lig gitti dedim ama Osimhen gibi bir adam çıkıp bizi şampiyon yaptı bu sezon sara, Lemina Torreira ilaç gibi oldu Muslera bir ara bayağı kötüydü ama kaptan tabii ki de kendini topladı atak yönünde de yunus parladı Sallai'de güzeldi davinson ile abdülkerimi konuşmaya gerek yok. Son haftalardaki Eren elmalı transferide çok işimize yaradı ve sonunda 5 yıldızı ve 25. şampiyonluğu aldık Muslera'nın penaltısıda çok güzeldi.

Dediğimiz gibi iyiler sonunda mutlaka kazanır.

Bir Beşiktaşlı olarak GS'yi tebrik ediyorum ama keşke takımlarımız Avrupa'da da başarı elde edebilse.

Bir Beşiktaşlı olarak GS'yi tebrik ediyorum ama keşke takımlarımız Avrupa'da da başarı elde edebilse.
Hangi takım olacağı fark etmez ama bir takımımızın Avrupa'da bir kupa almasını isterim. Çok fazla bu spordan dolayı kin, nefret oluşuyor boş şeyler hepsi. Pazar günü mesela bizim Euroleague final maçımız var çoğu kişi karşı rakibi destekliyor ya da Avrupa'da Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın maçı oluyor çoğu Fenerbahçeli karşı rakibi destekliyor kısaca hepimiz yapıyoruz tek bir takım özeline konuşmuyorum ama buna gerek yok şahsi düşüncem. Galatasaray bu sene olması lazım Paok ile maç oynadı yani Paok taraftarının Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık yaptığı bir çok şey var çoğu kişi gene de bu takımı destekledi. Baya saçma geliyor bana, Fenerbahçeliyim fakat Avrupa'da bir Türk takımı ile maç yapan bir takım varsa Türk takımının kazanmasını istiyorum.

Hangi takım olacağı fark etmez ama bir takımımızın Avrupa'da bir kupa almasını isterim. Çok fazla bu spordan dolayı kin, nefret oluşuyor boş şeyler hepsi. Pazar günü mesela bizim euroleague final maçımız var çoğu kişi karşı rakibi destekliyor ya da Avrupa'da Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın maçı oluyor çoğu Fenerbahçe'li karşı rakibi destekliyor kısaca hepimiz yapıyoruz tek bir takım özeline konuşmuyorum ama buna gerek yok şahsi düşüncem. Galatasaray bu sene olması lazım paok ile maç oynadı yani paok taraftarının Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık yaptığı birçok şey var çoğu kişi gene de bu takımı destekledi. Bayağı saçma geliyor bana, fenerbahçeliyim fakat Avrupa'da bir Türk takımı ile maç yapan bir takım varsa Türk takımının kazanmasını istiyorum.

Kesinlikle katılıyorum hocam gerçekten çok saçma ve anlamsız bir düşmanlık var bende takımlarımızın Avrupa'da daha fazla başarı elde etmesini çok isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı