2024 Aprillia RS 125 vs 2024 Suzuki GSXR 125 vs 2024 Yamaha YZF R125

xxgokdenizxx

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Üç motor arasında kaldım, A2 almayacağım için o fiyata alınabilecek başka 125 CC üstü motorlarla ilgilenmiyorum.

2024 Aprillia RS 125 // 2024 Suzuki GSXR 125 // 2024 Yamaha YZF R125.

Şahsen ben Aprillia'ya daha sıcak bakıyorum. Fiyata takıldığım da söylenemez, öyleyse üçü arasından en iyi tercih (kalite, servis vb. şeylere göre) sizce hangisi olur?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

Suzuki kalitelidir fakat şunu bil ki o tarz motorlara talep çok az yok denecek kadar az. Aldıktan sonra satman çok zor olacaktır parçası ve servisi de çok pahalı olacaktır bunları göze alıyorsan bilemem kendi tercihin ben şahsen 125cc bir motora o paraları vermem aynı fiyat bandında daha yüksek hacimli sıfır veya ikinci el bir çok model var. 125cc isterse tabiri caizse rolls royce olsun 125cc dir çabuk sıkılırsın. Herneyse gene de tercih senin. Suzuki diyorum.

Suzuki kalitelidir fakat şunu bil ki o tarz motorlara talep çok az yok denecek kadar az. Aldıktan sonra satman çok zor olacaktır parçası ve servisi de çok pahalı olacaktır bunları göze alıyorsan bilemem kendi tercihin ben şahsen 125CC bir motora o paraları vermem aynı fiyat bandında daha yüksek hacimli sıfır veya ikinci el birçok model var. 125CC isterse tabiri caizse rolls royce olsun 125CCdir çabuk sıkılırsın. Her neyse gene de tercih senin. Suzuki diyorum.

Zamanında almayı düşündüğüm modeller ilanlarını 2023 Kasım ayında inceliyordum ve bakıyorum halen bazı ilanlar duruyor o zamanda baktığım. Sıfırı 220-230 bintl olan motorları.
Tertemiz 23 model 3-4bin kilometredeki motorlar 140-150bin TL'ye alıcı bulamıyor. Bu motorlar tamamen "16 yaşındayım. Babadan zenginim. Fiyatını umursamıyorum. Satmak istemiyorum" motorları.

O zaman tamam ayrıca lütfen babadan zenginim gibi tavırlara girmeyelim. Burası bilgi topluluğu burada kimse baba veya anne zengin mi fakir mi bakmaz insanlara yardımcı olmaya çalışır. Suzuki gsxr 125 tavsiye ediyorum o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı