Hoşlandığım çocuk ne yapsam benden hoşlanır?

Vallahi benim çok zeki bir kuzen vardı çocuk ilk sene tıp kazandı. Orada zorbalandı galiba asosyaldir biraz. Sonrasında tekrar hazırlanıp diş hekimliğine geçti. Orada da tutunamadı en son 2 yıllık orman okuyup torpille bizim memlekete atandı şu an aylık 60 bin maaş alıyor.

Erkek evin direği oluyor sonuçta. Dediğim gibi zengin erkek bulmalı. Para her şeyi çözüyor.
Golddiggerlık yapanların sövmedik değerini bırakmazsınız millet tavsiye isteyince de şöyle saçma sapan konuşursunuz anlamak çok güç. Aldatılıp kapı önüne konarsanız paranın herşeyi çözmediğini görürsünüz.

Erkekler genelde çok zaman geçirdikleri kızlara ister istemez aşık olabilirler. Yani daha fazla vakit geçirmeyi deneyebilirsin ama en garanti yolu okul çıkışında takılmaya, bir şeyler içmeye falan çağırmak olabilir.

Vallahi benim çok zeki bir kuzen vardı çocuk ilk sene tıp kazandı. Orada zorbalandı galiba asosyaldir biraz. Sonrasında tekrar hazırlanıp diş hekimliğine geçti. Orada da tutunamadı en son 2 yıllık orman okuyup torpille bizim memlekete atandı şu an aylık 60 bin maaş alıyor.

Erkek evin direği oluyor sonuçta. Dediğim gibi zengin erkek bulmalı. Para her şeyi çözüyor.

Oha çok saçma niye böyle bir tercih yapmış neyse kendi hayati bize laf düşmez. Ama ben kendi paramı kendim kazanma taraftarıyım tabii paranin önemi yok diyemeyiz ki diyenler de yalan söylüyor çünkü hayatta kalmak için lazım olan bir kavram esasında. Ama tek olay para değil ya nasıl benden hoşlanmasını sağlarım ki (büyü yapmadan)

Erkekler genelde çok zaman geçirdikleri kızlara ister istemez aşık olabilirler. Yani daha fazla vakit geçirmeyi deneyebilirsin ama en garanti yolu okul çıkışında takılmaya, bir şeyler içmeye falan çağırmak olabilir.
İşte öyle yapsam çook belli olur yani bide hani ben yakın olmak istiyorum onunla ilk adım bu zaten de nasıl yapicaz onu ya.

Golddiggerlık yapanların sövmedik değerini bırakmazsınız millet tavsiye isteyince de şöyle saçma sapan konuşursunuz anlamak çok güç. Aldatılıp kapı önüne konarsanız paranın her şeyi çözmediğini görürsünüz.

Katılıyorum abi vallahi ya çocuk çok iyi biri ama nasıl yapacağım biri taktik soylesin ama böyle benim ondan hoşlandıgım belli olmasın o benden yavaş yavaş hoşlansın ve bendr karşılık vereyim.

İşte öyle yapsam çook belli olur yani bide hani ben yakın olmak istiyorum onunla ilk adım bu zaten de nasıl yapicaz onu ya.
İlgini biraz belli edeceksin işte. Gidip çıkma teklifi vs. etmektense ilgini biraz belli edip çocuğu düşündürtceksin. Çocuğun da niyeti varsa olur, niyeti varsa ya direkt reddeder ya da senden uzaklaşır. En mantıklısı bu, arkadaş gibi takılmak bir şeye fayda etmez.

İlgini biraz belli edeceksin işte. Gidip çıkma teklifi vs. etmektense ilgini biraz belli edip çocuğu düşündürtceksin. Çocuğun da niyeti varsa olur, niyeti varsa ya direkt reddeder ya da senden uzaklaşır. En mantıklısı bu, arkadaş gibi takılmak bir şeye fayda etmez.
ya bunu başarmak benim iin çok zor çünkü bu konuda çok utangaç olabilirim bilemiyorum belkide onun tepkisinden korktuğum için çekiniyorumdur

Bu işleri bırakıp YKS'ye hazırlanmanı tavsiye ederim.
TEK HAKLI TAVSİYE BU cidden haklısın ama şu ana kadar sevgilim ya da beni seven biri olmadığı çin bu duyguyu merak ediyorum galiba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı