Kardeş 23'e göre zor olduğunu söylemesen biz de kolay diyicektik millet 21 le kiyasliyor sen 23 le![]()
Geçen sene ağır bir darbe bıraktı bende hocam…
Kardeş 23'e göre zor olduğunu söylemesen biz de kolay diyicektik millet 21 le kiyasliyor sen 23 le![]()
gerçekten sorulara internetten bakmakla sınavdan çözmek arasında çok büyük fark varmış sınav anını yönetmek böyle zor bir sinavda hakketten güçAYT'ye girmedim, sorulara internetten baktım. Zorlamışlar. Geçen seneye göre epey zordu.
Gerçekten sorulara internetten bakmakla sınavdan çözmek arasında çok büyük fark varmış sınav anını yönetmek böyle zor bir sinavda hakikaten güç.
Hocam benim matematik denemelerde 25 ile 30 arası geliyor hayatımda ilk defa 17 işaretledim fkb'den de 32 tane işaretledim mezuna bırakmalı mıyız ?Matematik sorularını Cahit Arf'a yazdırmışlar muhtemelen. Sınavdan çıkınca duvara fırlattım kalemliği.
SOS1 çerezdi, 30 dakikada 33 soru yaptım muhtemelen 3 5 yanlışla çıkarım.
Fen tarafında çok şüpheliyim. Umarım istediğim yer olur, olmazsa ya mezun ya da SOS1 netime göre EA tercihi yapıcam.
Hocam ben de senin gibiyim.Saat gece 3 hala kabullenemedim. Ne zaman kabullenirim bilmiyorum. AYT mati yapamadim ben arkadaşlar.
hocam sen kötü yaptiysan herkes kötü yapti 17 temmuzu bekleyin sonuçlar açıklansın ona gore karar verirsinizHocam benim matematik denemelerde 25 ile 30 arası geliyor hayatımda ilk defa 17 işaretledim fkb'den de 32 tane işaretledim mezuna bırakmalı mıyız ?
Ya da bize zor gelen herkese de zor geldiği için sayısaldan devam mı?
Hocam ben de senin gibiyim.
Mezuna bırakmalı mıyız ?
Sınavda o matematik sorularını görünce bir baygınlık geçirmedim değil. Ulan hangi soruyla elimi atsam soru beni geç diyor. Yeni sisteme yem ettiler bizi.
Normalde en basit 2. dereceden denklem eşitsizlikte bile ömrümde öyle sorular görmedim. Soru sana kalem oynattırtmıyor resmen sorulara baka kaldım sınavda. Özellikle ilk 10 soruda bu kadar da zorlanmaz.
Bu MEB hemen elini çekmeli YKS'den.
Saat gece 3 hala kabullenemedim. Ne zaman kabullenirim bilmiyorum. AYT mati yapamadim ben arkadaşlar.
Aynıyız arkadaşlar aynıyız. Yine de siz mezuna kalmayın.Saat gece 3 hala kabullenemedim. Ne zaman kabullenirim bilmiyorum. AYT mati yapamadim ben arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.