AYT Nasıl Geçti?

AYT Matematik zor değildi açıkçası. Geometri'de güzel sorular vardı. Kimya ve Biyoloji basitti. Burada eleyici kısım bence Geometri ve Fizik gibiydi.
TYT kısmında Türkçe'de garip sorular vardı zamanımı gereksiz yedi. Matematik klasik TYT matematiği, Fen kısmı 1-2 en fazla 3 soru haricinde kolay gibi geldi bana. Zaten fazla süre de vardı.
Bu arada deneme amacıyla girdim. Keşke çalışsaydım yani genel olarak basit gibi geldi bana.

Durumun çok vahim değilse bence tercihte bulun hocam. Bu heriflere belli olmuyor. Ters köşe yapıp yine vurabilirler. Emeklerin boşa gitmeye meyilli.
İki tercih yapacağım sadece. Birinin tutma ihtimali var. Seneye hazırlanırsam ilk 10 bin rahat görüyorum kendimde ancak psikolojisi de ayrı dert bunun.

TYT büyük bir şok yaşadım ben AYT bahsetmeden önce. Dil bilgisine bayağı bir çalışmıştım ancak paragraf bu kadar beklemiyordum. Genel olarak normal geçti TYT benim açımdan ancak ne kötü de iyi geçti diyebiliyorum. Sosyal kısımı ise tarih zorlamadı keza coğrafya'da öyle ancak felsefe ve dinde biraz fazla düşündüm diyebilirim.
AYT ise beni benden aldı :),edebiyatta zorlandığım sorular oldu okuyup hemen cevap verdiklerim'de oldu. Sos 1 kısmında ise pek zorlanmadım, Ancak Sosyal 2'de tarih sorularında 2 soruya kafam çok takıldığı için boş bıraktım, Coğrafya ise iyi geçti, Felsefe çok yorucu geldi nedense bana, Din soruları ise biraz zor gelmesine karşın çözebildim.
Umudum var mı yok mu bilmiyorum sınava karşı sonuçlar açıklandığı zaman göreceğim.
Ancak heyecan içinde bekliyorum, umarım emeklerimizin karşılığı alırız...

Sorular yayınlanırsa kendimi TYT için deneyeceğim. Seneye bangır bangır girmek ümidiyle. 😀
Umarım çalışan herkes amaçladığı yeri kazanır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı