Vita alacağına PS3 al bence.
Zamanında bunu kullanmıştım. Tam model adını bilmiyorum. God of War oynuyordum sürekli. Piyasaya göre kaç lira olmalı tam bilmiyorum.PS5 alacağım bu ay çoğunlukla köy vb yerlerde olduğum için almak istiyorum bir de platin kupa kasmak için.
Zamanında bunu kullanmıştım. Tam model adını bilmiyorum. God of War oynuyordum sürekli. Piyasaya göre kaç lira olmalı tam bilmiyorum.
Dediğim gibi çok kaliteli bir şey değil. Kaliteli olsaydı şu anda yeni sürümleri çıkmaya devam ederdi. God of War 1 ve 2, bir de vita'ya özel bir uncharted oyunu vardı onları oynamıştım daha sonra sıkılp satmıştım. Çok fazla oyun yoktu diye hatırlıyorum yani.Full kazık fiyat var deniliyor güzel sağlam bir şey almak istiyorum.
Dediğim gibi çok kaliteli bir şey değil. Kaliteli olsaydı şu anda yeni sürümleri çıkmaya devam ederdi. God of War 1 ve 2, bir de Vita'ya özel bir Uncharted oyunu vardı onları oynamıştım daha sonra sıkılp satmıştım. Çok fazla oyun yoktu diye hatırlıyorum yani.
PS vita çıktığında çocuktum daha onun için tam bilmiyorum. Şu anda aynı şeyi PS3'e yapıyorum. Oyun çeşitliliği fazlaysa alınabilir. Alternatifi yok zaten.Crackliyerek bayağı oyun indirebiliyorsun the ardanın videosundan gördüm bende oradan özendim![]()
PS Vita çıktığında çocuktum daha onun için tam bilmiyorum. Şu anda aynı şeyi PS3'e yapıyorum. Oyun çeşitliliği fazlaysa alınabilir. Alternatifi yok zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.