2024 de PS Vita alınır mı?

Demir_41

Centipat
Daha fazla  
Kısaca PS Vita almak istiyorum crackliyerek oyun yükleyeceğim değer mi hangi sürümünü almalıyım fiyat Max kaç olmalı bilenler yardımcı olursa sevinirim.

PS5 alacağım bu ay çoğunlukla köy vb yerlerde olduğum için almak istiyorum bir de platin kupa kasmak için.
Zamanında bunu kullanmıştım. Tam model adını bilmiyorum. God of War oynuyordum sürekli. Piyasaya göre kaç lira olmalı tam bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• PlayStation-Vita-2001-FL.jpg
    PlayStation-Vita-2001-FL.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 64
Full kazık fiyat var deniliyor güzel sağlam bir şey almak istiyorum.
Dediğim gibi çok kaliteli bir şey değil. Kaliteli olsaydı şu anda yeni sürümleri çıkmaya devam ederdi. God of War 1 ve 2, bir de vita'ya özel bir uncharted oyunu vardı onları oynamıştım daha sonra sıkılp satmıştım. Çok fazla oyun yoktu diye hatırlıyorum yani.

Dediğim gibi çok kaliteli bir şey değil. Kaliteli olsaydı şu anda yeni sürümleri çıkmaya devam ederdi. God of War 1 ve 2, bir de Vita'ya özel bir Uncharted oyunu vardı onları oynamıştım daha sonra sıkılp satmıştım. Çok fazla oyun yoktu diye hatırlıyorum yani.

Crackliyerek bayağı oyun indirebiliyorsun the ardanın videosundan gördüm bende oradan özendim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı