2024 GTX 1650 alınır mı?

prime850

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım yeni dönem de yandı GTX 1650 buldum 2. el 2500 TL'ye bu dönem de iş yapar mı ve i7 2600 le bir darboğaz yaşanır mı?

Fiyatı bir tık tuzlu. Ufaktan indirim isteyin 2200 seviyelerine alınabilir darboğaz falan yaşanmaz. Hangi ildesiniz?

İş yapar değil mi Bannerlord, CK3, HOI4, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum indirimde istiyebilirim zaten tanıdık dedi bütçene göre indirim yaparım dedi 2000 TL'ye kadar düşer büyük ihtimal.

İş yapar değil mi Bannerlord, CK3, HOI4, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum indirimde istiyebilirim zaten tanıdık dedi bütçene göre indirim yaparım dedi 2000 TL'ye kadar düşer büyük ihtimal.

2K TL'ye alınır. Testlerini yapın. Belirttiğiniz oyunlar içinde YouTube üzerinden testlere bakarak anlayabilirsiniz.

Ekran kartı sorulmuş sen işlemci upgrade öneriyorsun. Ayrıca RX 6400 ile başlayıp RX 570 ile bitiriyorsun 😄
Her iki kart da F/P olarak 1650'den daha iyi. Aynı bütçe ile önerdiğim konfigürasyon yapıldığında konuda sorulan duruma göre en az %10 daha fazla performans mümkün. Ayrıca arkadaş eski GPU tercih etmiyorsa ona göre de alternatif sundum. Yazmak için yazma, ergen.
Benim eski kartım RX 570 artık AMD kullanmak istemiyorum NVIDIA benim için daha iyi olur.
NVIDIA kararlılık konusunda tercih edilebilir doğrudur. Yinede 1650 bence fiyatını hak etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı