2024 İSBO 1. aşama sınavı için neler yapılabilir?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yarın İSBO 1. aşama sınavı gerçekleşecek. 1,5 yıl süresince matematik olimpiyatlarına çalışıyorum. Başarı anlamında İSBO ön elemeyi geçmek dışında pek başaramadım denilebilir. Sadece Antalya'da çok yaklaştım bronza o kadar. Mutlaka benim gibi matematikten girecek arkadaşlar vardır. 10. sınıfım. Yazılılar sağ olsun matematik olimpiyatı anlamında son 2 hafta içerisinde ne kurs yapıldı ne ben pek çalıştım. Neler tavsiye edebilirsiniz?

Hocam yarın katılıyorsunuz herhalde. 9. sınıfım ön elemeyi geçtim 12.75le. Sınavlara denk getirmeleri çok kötü oldu bildiklerimi de unutmuş oldum.
Ben şahsen dua etmekten başka seçenek bulamadım kendim için. Soru çözümlerine falan bakın, sınav gecesi yapılabilecek en iyi şey olabilir.

Hocam yarın katılıyorsunuz herhalde. 9. sınıfım ön elemeyi geçtim 12.75le. Sınavlara denk getirmeleri çok kötü oldu bildiklerimi de unutmuş oldum.
Ben şahsen dua etmekten başka seçenek bulamadım kendim için. Soru çözümlerine falan bakın, sınav gecesi yapılabilecek en iyi şey olabilir.

Hocam sınav bitti nasıl geçti sınavınız? Ben 15 soru yaptım. Eğer çok yanlışım yoksa geçerim diye umuyorum. Sınav tübitağın birazcık kolay hali gibiydi bence fakat yine de aşırı zor yapmışlar. Emin olmadığım 3-4 soru falan var umarım hepsi yanlış çıkmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı