2024 LGS nasıl geçti?

Anlaşma sorusu batumu moskova antlaşmasıyla verip misaki milliye uygun diyodu sonuçda

Yüzde 5 biraz zor ama dert değil çok takma ileriye bak soruda dediği gibi geçmişi unut geleceğe bak

Anlaşma sorusu Batum'u Moskova antlaşmasıyla verip misaki milliye uygun diyordu sonuçda

Evet Batum misakı milli sınırlarımız içinde Batum'u verirsek misakı milliyeye aykırı olur hangisi yanlıştır diyordu cevap o

Rahat %3 gelir.

Matematik 18D 1Y 1b.
Fen 20D.
Türkçe 19D 1Y.
İngilizce 10D.
İnkılap 10D.
Din 10D.

Oturup ders çalışmayanlar sınav sistemini eleştiriyor. Zorunlu eğitim en fazla 8 yıl olmalı. Kaliteli okul iki elin parmaklarını geçmiyor ama bu kadar öğrenci var nasıl seçip yerleştireceksiniz? Bilenle bilmeyen bir olur mu? Yapan da yapmayan da kendi yapıyor. Kazanan bileğinin hakkıyla kazanıyor.

Cevapları doğru hatırlıyorsam Türkçe 2 yanlış inkılap 1 yanlış, boşum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevapları doğru hatırlıyorsam Türkçe 2 yanlış inkılap 1 yanlış, boşum yok.

Hocam çoğu kişi mi sizin gibi yaptı yoksa sadece siz mi iyisiniz? Ben 480 aldığım için üzülüyordum ama tamam demiştim de herkes 480 aldıysa çok sıkıntı olur

Hocam çoğu kişi mi sizin gibi yaptı yoksa sadece siz mi iyisiniz? Ben 480 aldığım için üzülüyordum ama tamam demiştim de herkes 480 aldıysa çok sıkıntı olur.

Geçen sene forumda Full çeken arkadaşlar vardı Technopat biraz fazla zeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…