2024 LGS nasıl geçti?

Matematikte çok küçük hatalardan soru gitmiş Türkçede de en basiti yanlış yapmışım
Matematik 18D 2Y
Türkçe 19D 1Y
Fen 20D 0Y
İnkılap 9D 1Y
Din 9D 1Y
İngilizce 10D 0Y

Hatalı dediğiniz hangi soru acaba merak ettim
Anlaşma sorusu batumu moskova antlaşmasıyla verip misaki milliye uygun diyodu sonuçda

2024 LGS şu ana kadarki en saçma LGS olabilir. Türkçe zor, matematik kolay, fen kolay; sözelin bu kadar zor olması ve sayısalın bu kadar kolay olması çok saçma.
Edit:
Türkce:16/3
Ink 9/1 ( yanlış yaptığım hatali bence)
Din 10.
Ing 5/1
Mat 17/1
Fen 17/2
Türkçede boşumdan emin olmadigim icin mal gibi işaretlemedim. Sizce % 5 gelir mi?

Rahat %3 gelir.

Matematik 18D 1Y 1b.
Fen 20D.
Türkçe 19D 1Y.
İngilizce 10D.
İnkılap 10D.
Din 10D.

Oturup ders çalışmayanlar sınav sistemini eleştiriyor. Zorunlu eğitim en fazla 8 yıl olmalı. Kaliteli okul iki elin parmaklarını geçmiyor ama bu kadar öğrenci var nasıl seçip yerleştireceksiniz? Bilenle bilmeyen bir olur mu? Yapan da yapmayan da kendi yapıyor. Kazanan bileğinin hakkıyla kazanıyor.

2024 LGS şu ana kadarki en saçma LGS olabilir. Türkçe zor, matematik kolay, fen kolay; sözelin bu kadar zor olması ve sayısalın bu kadar kolay olması çok saçma.
Edit:
Türkce:16/3
Ink 9/1 ( yanlış yaptığım hatali bence)
Din 10.
Ing 5/1
Mat 17/1
Fen 17/2
Türkçede boşumdan emin olmadigim icin mal gibi işaretlemedim. Sizce % 5 gelir mi?

Cevapları doğru hatırlıyorsam Türkçe 2 yanlış inkılap 1 yanlış, boşum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevapları doğru hatırlıyorsam Türkçe 2 yanlış inkılap 1 yanlış, boşum yok.

Hocam çoğu kişi mi sizin gibi yaptı yoksa sadece siz mi iyisiniz? Ben 480 aldığım için üzülüyordum ama tamam demiştim de herkes 480 aldıysa çok sıkıntı olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı