2024 model Range Rover velar sesli asistan düzgün çalışmıyor

ŞUKUPİ

Femtopat
Katılım
12 Temmuz 2023
Mesajlar
86
Yer
Kayaardı/NİĞDE
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Daha bir ay önce aldık. Çoğu şey eksikti ama en sinir bozucusu sesli asistandı. Radyoda şarkıdan söz alıp kendini başlatıyor ve Türkçe dil desteği yok. Bu sorunun çözümü var mı?
 
Hassasiyeti ayarlayın. Sürücü kendi sesiyle yeniden yapılandırsın. Aynısını 2022 Jeep Compass de yaşadık sıfırlayıp bu şekilde çözmüştük.
 
Nasıl yapılacak adımları, teker teker yazabilir misiniz?
Hocam ben Range Rover'daki sistemi bilmiyorum. Tahmini yazacağım. Ayarlara girin. İngilizce ise Reset to Factory Settings diye bir ayar vardır. O sıfırlayacak yol bilgisayarını daha sonra girip sesli asistan kısmına configure kısmına gireceksiniz. Sürücü kendi sesiyle ekranda yazanları okuyacak. Sesli asistan da sadece bu sesteki kişiye tepki verecek. Biz böyle çözdük ama sistem farklı olabilir.
 
Hocam ben Range Rover'daki sistemi bilmiyorum. Tahmini yazacağım. Ayarlara girin. İngilizce ise reset to factory settings diye bir ayar vardır. O sıfırlayacak yol bilgisayarını daha sonra girip sesli asistan kısmına configure kısmına gireceksiniz. Sürücü kendi sesiyle ekranda yazanları okuyacak. Sesli asistan da sadece bu sesteki kişiye tepki verecek. Biz böyle çözdük ama sistem farklı olabilir.

Sağ ol hocam, peki bunlara Türkçe yama konulabliniyor mu?
 

Geri
Yukarı